Мапа порталу

Миколаївська вчителька Юлія Костюченко стала номінанткою на Кращого вчителя фізкультури найпрестижнішої премії для вчителів Global Teacher Prize

Вчителька миколаївської школи № 53 Юлія Костюченко стала номінанткою на здобуття звання Кращого вчителя фізкультури найпрестижнішої премії для вчителів Global Teacher Prize.

Цьогоріч вперше в рамках Global Teacher Prize Ukraine є окрема номінація від всеукраїнського проєкту JuniorZ для кращого вчителя фізкультури. Як повідомляють організатори, отримали більше 100 заявок зі всієї України. Днями опублікували short list, до якого увійшла й миколаївська вчителька Юлія Костюченко.

Переможця чекає від Міжнародного фонду соціальноі? справедливості IOSJ Ukraine тижнева поі?здка до Німеччини з освітньою програмою, як-от відвідання Олімпіи?ського містечка, знаи?омство зі спортсменами та німецькою методикою шкільного спортивного виховання, а також грошова премія від JuniorZ у розмірі 30 тисяч гривень.

Дізнаємось ім'я Кращого вчителя фізкультури 3 жовтня 2020 року.

Бажаємо пані Юлії перемоги! Вболіваємо разом) 

Всеукраїнський проєкт JuniorZ створений з метою популяризації спорту в школах. Реалізується за підтримки Міністерства освіти та науки України (лист МОН від 03.01.2018 № 1/9-2), Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, НДУ «Інститут модернізації змісту освіти», Спортивного комітету України, численних національних федерацій з різних видів спорту.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови 

За інформацією проєкту JuniorZ 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: