Мапа порталу

Миколаївські програмісти розробили сайт, де можна завантажити перепустки згідно поданих заявок

Згідно з Постановою КМУ №255 в Миколаєві з понеділка запроваджується проїзд в громадському транспорті за перепустками. Перепустки отримають лише ті категорії громадян, які передбачені в постанові.

Міський голова Олександр Сєнкевич пояснив, що всі люди, які користуються власним транспортом, можуть пересуватися вільно. Головне - мати засоби захисту органів дихання (маски). 

  • Громадський транспорт із понеділка можуть використовувати лише визначені Урядом категорії - працівники поліції, охорони здоров’я, постачання продуктів харчування, критичної інфраструктури, підприємств, які мають безперервний цикл роботи (як то “Зоря-Машпроєкт", портової інфраструктури). Ми зібрали інформацію про підприємства та їх працівників. З’ясувалося, що чимало людей неправильно заповнили форми. База даних налічує майже 100 тисяч громадян, заявки подали 3 тисячі підприємств, - каже міський голова.

Олександр Сєнкевич повідомив, що для зручності містян миколаївські програмісти розробили окремий сайт, на який можна буде зайти і отримати перепустки. 

  • Хто неправильно надав інформацію,  можуть там її виправити. На сайті треба зареєструватися, це дуже просто, отримати доступ та отримати перепустки. Після ефіру ми запустимо цю систему, посилання буде на сайті міськради в розділі “Спецперепустки”, - зазначив міський голова.

Нагадаємо, що у кожного має бути з собою ще й документ, що посвідчує особу.

Посилання на САЙТ: https://perepustka.mkrada.gov.ua/user/login

Начальник відділу стандартизації та впровадження електронного врядування міськради Дмитро Канарський (Dmytro Kanarskyi) надав інструкції щодо першочергових кроків:

"- Зайдіть в електронну пошту, з якої ви нам надсилали свої дані. Якщо ви все зробили вірно під час формування анкетних даних, то ви вже отримали лист з подальшими інструкціями.
Якщо ви не отримали лист на пошту або у відісланих даних були якісь невідповідності, наприклад, інформація про ОДНЕ підприємство надсилалась з ДЕКІЛЬКОХ електронних адрес, чи навпаки, то ваші дії наступні:
- заходите на сайт https://perepustka.mkrada.gov.ua/;
- у вікні авторизації обираєте "Скинути пароль";
- вводите у полі "Ім'я користувача або електронна адреса" вводите ту електронну адресу, з якої надсилали нам дані;
- отримуєте на вказану пошту електронний лист з посиланням для створення пароля;
- заходите з новим паролем на сайт перепусток та роздруковуєте свої перепустки.
Якщо у вас виникають проблеми з отриманням перепусток, то, ймовірно, з наступних причин:
- ви не надсилали нам інформацію на відповідну електронну адресу;
- ви надіслали інформацію після того, як ми перестали її приймати (всі, що було надіслано пізніше 08.04.2020);
- ви надіслали невірно заповнену анкету.
Найближчим часом ми дамо рекомендації щодо дій у одному з таких випадків".

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: