Мапа порталу

В Миколаєві відбудеться літературний вечір «Два береги», присвячений відомим поетам Дмитру Креміню та Володимиру Пучкову

11 років тому, 28 листопада 2008 року,  в Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького відбулася знакова презентація унікальної книги-трилінгви. Два автори – лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка Дмитро Кремінь і лауреат Всеукраїнської премії ім. М. Ушакова Володимир Пучков – познайомили миколаївців із збіркою взаємоперекладів своїх поезій «Два береги». Два великих поета, два береги миколаївської поезії. Вони довгий час були флагманами літературного та творчого життя в місті, лідерами думок, організаторами культурних подій в Миколаєві, покровителями молодих талантів.

У 2019 році Дмитро Кремінь і Володимир Пучков майже одночасно пішли з життя. Миколаїв втратив двох глибоких і знакових для міста митців, які задавали високу планку і були орієнтиром для авторів, для читачів, для всіх городян.

Саме 28 листопада о 16.00 в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л Кропивницького (вул. Потьомкінська, 143-а) відбудеться літературний вечір поезії «Два береги», присвячений двом великим миколаївським Поетам.

На вечорі будуть звучати поезії Дмитра Креміня і Володимира Пучкова та присвяти їм у виконанні друзів, колег по перу, відомих особистостей  міста.

Вхід вільний. 

Центральна міська бібліотека ім. М. Л. Кропивницького

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/11_2019/251119)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: