Мапа порталу

Дванадцятьом родинам миколаївців передали ордери на службове житло

13 листопада Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич передав родинам дванадцятьох миколаївців ордери на службове житло.

Квартири розподілили працівникам закладів охорони здоров’я, освіти, житлово-комунальних підприємств та установ культури міста Миколаєва.

Нагадаємо, що відповідне рішення про надання одно - та двокімнатних службових квартир погодив виконком міськради 8 листопада. 

Олександр Сєнкевич підкреслив: «Це подарунок від усієї миколаївської громади, адже помешкання реконструйовані та забезпечені всім необхідним для комфортного проживання коштом бюджету міста, тобто, платників податків».

За словами міського голови, було прийнято рішення надати житло тим людям, які на нього вже й не розраховували, чия робота нібито й непомітна, та надзвичайно важлива.

- Вони прибирають листя у наших дворах, або ж навчають наших дітлахів, щодня піклуються про здоров’я миколаївців. Хочу, щоби містяни знали - громада працює і може дозволити собі зробити подарунок тим, хто його потребує. Сподіваюся, це не остання така нагода, особливо, зважаючи, що 15 років місто не видавало службове житло працівникам вказаних галузей».

Мер нагадав, що за темпами співфінансування з міського бюджету програми доступного житла та молодіжного кредитування Миколаїв - на 2 місці в Україні, після Харкова.

-  Перебуваючи у Міністерстві розвитку громад та територій України, я сказав, що в Миколаєві виділяються великі кошти на співфінансування цих програм. І дуже несправедливо, що при наданні державних коштів враховується кількість людей, які проживають на територіях, а не обсяг фінансування програм. Відповіли, що це будуть виправляти, і, наскільки мені відомо, нашому молодіжному фонду на кінець року додали ще 8 млн грн. Тож закликаю миколаївців: беріть участь у програмах молодіжного кредитування, чекайте на житло, ваші прагнення обов’язково збудуться!

Як інформував раніше начальник відділу обліку та розподілу житла міськради Сергій Войтович, помешкання розташовані у будинку по вул. Айвазовського.

Ордери сьогодні отримали:

майстер технічної дільниці комунального підприємства «Спеціалізоване комунальне підприємство «Гуртожиток» та двірник комунального житлово-експлуатаційного підприємства Миколаївської міської ради «Зоря»;

вчитель біології міської школи №47, вчитель української мови та літератури школи № 40, вчитель початкових класів спеціалізованої школи мистецтв і прикладних ремесел експериментального навчального закладу всеукраїнського рівня «Академія дитячої творчості», вихователь-методист ДНЗ №117;

керівники колективів міських палаців культури «Корабельний» та «Молодіжний»;

лікар ортопед-травматолог міської лікарні №5, два лікарі загальної практики-сімейні лікарі ЦПМСД №7 та лікар–стажист нейрохірург міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/11_2019/13112019_4)

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: