Мапа порталу

Службові квартири отримають 12 миколаївців: вчителі, медики, працівники закладів культури та житлово-комунальних підприємств

Виконавчий комітет міської ради під час засідання 8 листопада прийняв рішення про надання службових квартир.  Житло отримають працівники закладів охорони здоров’я, освіти, житлово-комунальних підприємств та установ культури Миколаївської міської ради.

Проєкт рішення на розгляд членів виконкому виніс Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Про те, кому будуть розподілені квартири, розповів начальник відділу обліку та розподілу житла міської ради Сергій Войтович:

"Йдеться про 12 одно- та двокімнатних квартир, розташованих у будинку по вул. Айвазовського. Нещодавно там закінчили реконструкцію, приміщення забезпечені усім необхідним для комфортного проживання".

Відповідно до проєкту рішення, від департаменту ЖКГ службові житлові приміщення і спеціальний ордер отримають дві особи - майстр технічної дільниці комунального підприємства «Спеціалізоване комунальне підприємство «Гуртожиток» та двірник комунального житлово-експлуатаційного підприємства Миколаївської міської ради «Зоря».

Чотири квартири закріпили за управлінням освіти міської ради. Ордер видадуть вчителю біології міської школи №47, вчителю української мови та літератури школи № 40, вчителю початкових класів спеціалізованої школи мистецтв і прикладних ремесел експериментального навчального закладу всеукраїнського рівня «Академія дитячої творчості». Квартиру також отримає вихователь-методист ДНЗ №117.

Від управління у справах культури та охорони культурної спадщини ордери на службове житло отримають 2 особи - керівники колективу міського палацу культури «Корабельний» та «Молодіжний».

Ще чотири ордери на житло розподілили медичним працівникам. По однокімнатній квартирі отримають лікар-ортопед-травматолог міської лікарні №5, два лікаря загальної практики-сімейних лікаря ЦПМСД №7 та лікар–стажист нейрохірург міської лікарні швидкої медичної допомоги.

Як зазначив Сергій Войтович, наразі йде підготовка документації для видачі ще 4 службових квартир. Після перевірки буде підготовлено відповідний проєкт рішення на виконком.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/11_2019/08112019_1)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: