Мапа порталу

Всеукраїнський «Challenge Fest» у Миколаєві

Минулого тижня у  Миколаєві на стадіоні Парку «Перемога» відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Challenge Fest». У заході взяли участь 500 учнів з 44 закладів загальної середньої освіти міста.

Присутніх привітали запрошені гості: представник Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Гаєвська Н.Г., Голова Федерації легкої атлетики Миколаївської області Бугайов А.І., які побажали учасникам вдалого стару та успішного фінішу.

Запальну та енергійну «Руханку» для учасників заходу провели учениці ЗОШ №12: Чернорбривець Ангеліна, Прокопчук Вікторія, Шкварун Марія, Ілюк Анастасія, Стацька Наталія, Лаврова Анастасія, Шаповал Крістіна.

Головною подією став флешмоб «Jump Squats», під час якого на чолі з керівником фізичного виховання ДНЗ «Вище професійне училище №7 м. Миколаєва» Румянцевим К.Б. учні, вчителі фізичної культури, керівники фізичного виховання й усі бажаючі виконали 14 стрибків, що символізують кількість золотих медалей, здобутих учнями закладів загальної освіти на міжнародних змаганнях.

Відповідно до програми Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Challenge Fest» проведено змагання з швидкісного складання кубика Рубіка, пробивання футбольного м’яча на точність, зі стрибків у довжину з місця. Дівчата змагалися у стрибках на скакалці, естафетах «Cool Games».

Яскраво та технічно презентували свої команди учні ЗОШ №50, 60.

За підсумком проведених змагань команди закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти м. Миколаєва нагороджено дипломами Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Управління освіти міської ради

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/9_2019/30092019_2)

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: