Мапа порталу

Квест-екскурсія до 230-ти річчя Миколаєва «Місто Легендарних особистостей»

Історія Миколаєва від самих початків знала чимало славетних подій. Наприкінці XVIII століття тут почали робити великі військові кораблі, що стали окрасою Чорноморського флоту. Тут жили видатні мореплавці і звитяжні герої кривавих воєн. Тут функціонував надзвичайно потужний морський торговий порт, кипіла торгівля, відкривалися міжнародні банки й великі підприємства, працювали численні дипломатичні представництва країн Європи та Америки.

Люди, які творили велике, багате, комфортне для проживання місто, мали хорошу освіту, були чесні й віддані своїй справі. Вони вміли ухвалювати правильні рішення і долати перепони на шляху до мети. Саме тому їхні проекти успішно втілювалися в життя.

Будуючи сьогодні Миколаїв європейського рівня, кожен має покладатися на власні сили. Не завадить і позитивний досвід минулого. До 230-ї річниці міста Миколаєва Центральна міська бібліотека ім. М. Л. Кропивницького та Агентство IT-екскурсій MykolayivLookCity за сприяння управління з питань культури та охорони культурної спадщини Миколаївської міської ради пропонує городянам і гостям міста безкоштовну квест-екскурсію «Місто Легендарних особистостей».

"У будь-який час з 24 серпня по 8 вересня цього року, самі або з великою компанією – грайте, відповідайте на цікаві запитання, рухайтеся  вулицями історичної частини міста, що приведуть вас до перемоги! Гра проходитиме із застосуванням віртуальної платформи Агентства IT-екскурсій MykolayivLookCity. Для проходження гри команда повинна мати заряджений смартфон або планшет з можливістю підключення до інтернету" - повідомляють організатори захоплюючої гри - пригоди.

Урочиста церемонія нагородження відбудеться у День міста 14 вересня в Каштановому сквері. На найрозумніших і найазартніших чекають дипломи і призи від проекту «Миколаїв: ми – коло!» та подарункові сертифікати від агентства IT-екскурсій MykolayivLookCity.

Детальніше про гру за посиланням: https://bit.ly/2KWwDw6

Довідки за телефоном: +38(0512)24 40 41.

________

* Для участі у квест-екскурсії і отримання спеціального коду обов’язкова попередня реєстрація в Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького (вул. Потьомкінська, 143а). Реєстрація -  щоденно з 22 серпня по 8 вересня з 10:00 до 17:00.

Увага! Бібліотека не працює 24 та 26 серпня.

 

Управління з питань культури та охорони культурної спадщини

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/230819_4)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: