Мапа порталу

Міський голова Олександр Сєнкевич вручив ордери на квартири військовослужбовцям Збройних Сил України – Юрію Клімкіну та Сергію Комлику

Міський голова Олександр Сєнкевич вручив ордери на квартири військовослужбовцям Збройних Сил України – Юрію Клімкіну та Сергію Комлику.

Начальник 203 центру підготовки сержантського складу Військово-Морських Сил ЗСУ мічман Юрій Клімкін та головний старшина Корпусу морської піхоти Військово-Морських Сил ЗСУ прапорщик Сергій Комлик проживають у Миколаєві з 2014 року, після того, як їхні військові підрозділи передислокували до нашого міста у зв’язку з анексією Криму.

Олександр Сєнкевич щиро подякував бійцям за віддану службу. Водночас міський голова наголосив, що такі справи були б неможливими без участі громади Миколаєва.

 - Завдяки сумлінним платникам податків, які наповнюють міський бюджет, ми можемо сьогодні виконувати державну програму щодо забезпечення житлом військовослужбовців. Це спільна справа кожного з нас, - сказав мер Миколаєва.

Мічман Юрій Клімкін вірно служить українському народові вже 16 років. Брав участь в миротворчих операціях та міжнародних навчаннях, учасник АТО. Має дружину та доньку.

Юрій Клімкін народився та виріс у Феодосії. Протягом 10 років був військовослужбовцем 1 окремого батальйону морської піхоти, потім - 137 окремого батальйону морської піхоти.

Кілька років тому призначений начальником 203 центру підготовки сержантського складу Військово-Морських Сил, що базується в Миколаєві. Центр займається підготовкою сержантів для всіх військових частин південного регіону України.

Прапорщик Сергій Комлик у лавах Збройних Сил України майже 9 років. До анексії Криму служив у 36 окремій бригаді берегової оборони в селищі Перевальному. З кінця 2014 року є учасником АТО та ООС. Відповідно до службових обов’язків координує роботу сержантського та старшинського складу підрозділів морської піхоти. Має дружину та маленького сина.

Житло для військовослужбовців придбано за кошти міського бюджету в рамках комплексної програми соціального захисту населення «Турбота».

 Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/8_2019/02082019_5)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: