Мапа порталу

Рюкзаки в руки і на канікули: 400 дітей пільгової категорії відправились на відпочинок в Рибаківку

У четвер, 13 червня, на оздоровлення та відпочинок відправились 400 дітей пільгової категорії. Протягом 14 днів юні миколаївці будуть перебувати у таборі “Маяк”, що розташований на узбережжі Чорного моря у с. Рибаківка. 

Безкоштовні путівки, придбані за рахунок міського бюджету, було надано дітям-сиротам та дітям, які залишилися без батьківського піклування, дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітям з сімей, постраждалих внаслідок Чорнобильської аварії та дітям, сім’ї яких опинились в складних життєвих обставинах і дітям з сімей, батьки, яких воюють в зоні АТО та вимушених переселенців.

Під час відпочинку на дітлахів чекають незабутні враження, сонце і море, комфортні умови перебування, нові друзі, безліч розваг та корисних справ. У програмі - пізнавальні екскурсії, виїзди на природу, командні ігри на свіжому повітрі, творчі майстер-класи, квести та спортивні ігри. Тож нудьгувати малечі буде ніколи.

Нагадаємо, що у 2019 році Служба у справах дітей планує оздоровити 2 100 юних миколаївців. На це з міського бюджету виділено 12 млн грн.

Відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови

 

IMAGE FOLDER (/files/2019/6_2019/13062019_1)

 

 

 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: