Мапа порталу

В мерії обговорили питання, пов'язані з посиленням контролю за організацією харчування в навчальних закладах

У вівторок, 13 березня, в мерії відбулося засідання робочої групи в складі першого заступника мера Володимира Криленка, секретаря міської ради Тетяни Казакової, депутата міськради Владислава Єнтіна, в.о. директора КВП з організації харчування в навчальних закладах Наталії Мінько, представників управління освіти та громадськості.

Члени робочої групи обговорили широке коло питань, пов'язаних з посиленням контролю за організацією харчування в школах і дитсадках Миколаєва. Зокрема було розглянуто процедуру формування щоденного меню, здійснення фінансових операцій, прийому продуктів харчування для приготування їжі в навчальних закладах тощо.

Під час заходу було висловлено пропозицію про створення наглядової ради комунального виробничого підприємства з організації харчування в навчальних закладах. Крім того, учасники наради порушили  питання оновлення обладнання і здійснення ремонту харчоблоків, установки в шкільних їдальнях POS-терміналів, які дають можливість здійснювати безготівкові платежі, а також сертифікованих систем очищення води. Також було наголошено на необхідності відкриття гарячої телефонної лінії на КВП з організації харчування для прийому відповідних скарг і пропозицій.

За результатами обговорення учасники робочої групи визначили свої подальші завдання і терміни їх реалізації.

  

Відділ інформаційного забезпечення

департаменту міського голови

IMAGE FOLDER (/files/2019/3_2019/130319_2)

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: