Мапа порталу

ВИКОНАВЧИЙ_КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

№ 93 від 2000-02-25

Про внесення змін до рішення Ленінського райвиконкому


Згідно із свідоцтвом про право на спадщину за законом Макарова Олена Вікторівна у 1996 році успадкувала після смерті Макарової Варвари Іллівни 31/100 частки житлового будинку Україна, Полтавська обл., вул. Чайковського, 39, проте своєчасно не зареєструвала в комунальному підприємстві "Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації" право власності. У зв'язку з тим, що рішенням Ленінського райвиконкому від 14.08.98 N 123 встановлено іде альні частки співвласникам на домоволодіння по вул. Чайковського, 39, згідно з яким Макаровій Варварі Іллівні належить 15/100 частки домоволодіння, виникла необхідність внести відповідні зміни до зазначеного рішення.
Розглянувши матеріали, підготовлені комунальним підприємством "Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації", відповідно до Інструкції про порядок державної реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна, що перебувають у власності юридичних та фізичних осіб, затвердженої наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 09.06.98 N121 і зареєстрованої у Міністерстві юстиції України 26.06.98 за N399/2839, виконком міської ради
ВИРІШИВ:
1. У пункті 1 рішення Ленінського райвиконкому від 14.08.96 N 123 прізвище Макарова Варвара Іллівна замінити на прізвище Макарова Олена Вікторівна.
2. Видати Макаровій Олені Вікторівні свідоцтво про право власності.
3. Зазначеній у п.1 даного рішення фізичній особі за реєструвати право власності на частку домоволодіння у комунальному підприємстві "Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації".



Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
М.В. Балакірев

 

Керуючий справами виконкому В.Є.Широков

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: