Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

Миколаїв

від 12 червня 2024                                                                                                  № 1036

 

Про надання дозволу ПІБ на оформлення
свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу

 

Розглянувши документи про надання дозволу ПІБ на оформлення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, встановлено, що батько дитини, ПІБ, помер  .

Відповідно до ст. ст. 17,18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. ст. 31, 32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл ПІБ, матері малолітніх ПІБ,   р.н., ПІБ,   р.н., переоформити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу ? автомобіля марки BMW, модель  ,  року випуску, реєстраційний номер  , колір ?   , номер кузова  , тип ?     , який належав спадкодавцю на підставі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу серії    , виданого  , з обов’язковим оформленням малолітніх ПІБ,   р.н., ПІБ,   р.н., співвласниками по 1/3 частки автомобіля, а також підписати відповідні документи.

 

2. Попередити законного представника малолітніх про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дитини.

 

3. Зобов’язати законного представника малолітніх у тримісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію технічного паспорта автомобіля.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

 

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                                           В. ЛУКОВ

    

 

 Опубліковано 18.06.2024


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: