Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 08 травня 2024                              Миколаїв                                           № 758

 

Про вибуття з дитячого будинку сімейного типу ПІБ, д.н.

 

Згідно з рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 26.12.2008 № 2358 дитину, ПІБ, д.н., влаштовано до прийомної сім’ї на спільне проживання та виховання. Рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 26.01.2011 № 1 на базі прийомної сім’ї створено дитячий будинок сімейного типу. ПІБ, д.н., вважається дитиною-вихованцем дитячого будинку сімейного типу ПІБ та ПІБ.

Розглянувши заяви батьків-вихователів дитячого будинку сімейного типу, ПІБ та ПІБ, дитини-вихованця, ПІБ, д.н., про вибуття останнього з дитячого будинку сімейного типу у зв’язку з повноліттям, відповідно до п. 4 Положення про дитячий будинок сімейного типу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564, постанови Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 № 552 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, у тому числі з інвалідністю, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплати послуг із здійснення патронату над дитиною та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримки малих групових будинків», керуючись п.п. 2,4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Вважати ПІБ, д.н., таким, що 11.05.2024 вибув з дитячого будинку сімейного типу ПІБ та ПІБ у зв’язку з досягненням повноліття.

2. Доручити службі у справах дітей Миколаївської міської ради підготувати додаткову угоду до договору від 03.04.2017 № 31 «Про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу».

 

3. Доручити департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради припинити виплату державної соціальної допомоги на ПІБ, д.н.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Петрова А.Л.

 

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                                      В. ЛУКОВ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: