Мапа порталу

ВИКОНАВЧИЙ_КОМІТЕТ


РІШЕННЯ

№ 183 від 2000-03-24

Про затвердження акта державної технічної комісії про прийняття до експлуатації закінченого будівництвом житлового будинку ЖБК «Екватор-2» (1-черга на 63 квартири) корпус 6 по вул.Декабристів, 40


Розглянувши акт державної технічної комісії від 06.03.2000 про прийняття до експлуатації закінченого будівництвом житлового будинку ЖБК "Екватор-2" (1-черга на 63 квартири) корпус 6 по вул.Декабристів, 40, побудованого ТОВ "Пік-Гарант" з такими показниками:
об'єм споруди
29228,0 куб.м,
загальна площа
3492,3 кв.м,
житлова площа
1944,8 кв.м,
кількість квартир
63,
площа технічного поверху
436,6 кв.м,
площа бойлерної
62,4 кв.м,
площа боксів для автомашин
68,8 кв.м,
площа складських приміщень
56,5 кв.м,
площа лоджій, балконів
600,5 кв.м,

виконком міської ради
ВИРІШИВ:
1. Акт державної технічної комісії від 06.03.2000 про прийняття до експлуатації закінченого будівництвом житлового будинку ЖБК "Екватор-2" (1-черга на 63 квартири) корпус 6 Україна, Полтавська обл., вул.Декабристів, 40 - затвердити.
2. ЖБК "Екватор-2" прийняти на баланс житловий будинок з внутрішніми мережами каналізації з випусками до першого колодязя (включно), водопроводу з підвищувальними насосами, теплопостачання, радіо, телефону - до зрізу будинку, електропостачання до внутрішнього розподільчого улаштування, а також благоустроєм, озелененням і забезпечити їх експлуатацію.
3. ДКП "Госпрозрахункова дільниця механізації будівництва" прийняти на баланс зовнішнє освітлення та організувати його експлуатацію.
4. Орендному підприємству "Діапазон" прийняти на баланс зовнішні мережі радіо та організувати їх експлуатацію.
5. Центру технічної експлуатації міського технічного зв'язку прийняти на баланс зовнішні телефонні мережі та організувати їх експлуатацію.
6. Миколаївським міським електричним мережам прийняти на баланс зовнішні електричні мережі до внутрішнього розподільчого улаштування житлового будинку та організувати їх експлуатацію.
7. Виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства "Миколаївводоканал" прийняти на баланс зовнішні мережі каналізації з проміжками між колодязями до магістралі, водопроводу до зрізу житлового будинку та забезпечити їх експлуатацію.
8. Миколаївській теплоелектроцентралі прийняти на баланс зовнішні мережі теплопостачання до зрізу житлового будинку та організувати їх експлуатацію.
9. ЖБК "Екватор-2" зареєструвати житловий будинок Україна, Полтавська обл., вул.Декабристів, 40 та оформити на нього правоустановчі документи в комунальному підприємстві "Міжміське бюро технічної інвентаризації".
10. Зобов'язати ЖБК "Екватор-2" згідно з постановою Верховної Ради України "Про земельну реформу" провести інвентаризацію земельної ділянки і подати на затвердження до міської ради.
11. Заселення 63-квартирного житлового будинку ЖБК "Екватор-2" по вул.Декабристів, 40 провести з дозволу виконкому міської ради.

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
М.В.Балакірев

Керуючий справами виконкому
В.Є.Широков

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: