Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 12 жовтня 2023                            Миколаїв                                        № 257р

 

Про внесення змін до розпорядження міського голови
від 03.04.2017 № 99р «Про затвердження структури
департаменту архітектури та містобудування
Миколаївської міської ради та Положень про його
структурні підрозділи» (зі змінами)

 

 

 З метою оптимізації роботи та поліпшення організаційної структури департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради, керуючись п.п. 19, 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 03.04.2017 № 99р «Про затвердження структури департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради та Положень про його структурні підрозділи» (зі змінами).

1.1.     Вилучити зі складу відділу комплексного благоустрою, ландшафтної архітектури міста, зовнішньої реклами та інформаційних вивісок департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради штатну одиницю заступника начальника відділу.

1.2.     Ввести до складу відділу комплексного благоустрою, ландшафтної архітектури міста, зовнішньої реклами та інформаційних вивісок департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради штатну одиницю головного спеціаліста відділу.

1.3.     Підпункт 4.3 пункту 4 Положення про відділ комплексного благоустрою, ландшафтної архітектури міста, зовнішньої реклами та інформаційних вивісок департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради викласти в такій редакції:

«4.3. До складу відділу входять:

начальник відділу                               1

головний спеціаліст                            4».

2. Директору департаменту архітектури та містобудування Миколаївської міської ради – головному архітектору міста  Полякову Є.Ю. провести відповідні організаційні заходи згідно з чинним законодавством.

3.  Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Андрієнка Ю.Г.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                                           В.ЛУКОВ

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: