Мапа порталу

 

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Миколаїв

від  14 вересня 2023                                                                        № 211р

 

Про внесення змін до розпорядження міського голови
від 27.06.2018 № 174р «Про затвердження структури
департаменту з надання адміністративних послуг
Миколаївської міської ради та Положень про його структурні підрозділи»

 

 

З метою оптимізації структури департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 27.06.2018 № 174р «Про затвердження структури департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради та Положень про його структурні підрозділи» зі змінами, внесеними розпорядженнями міського голови від 03.09.2018 № 258р, від 05.02.2019 № 29р, від 25.03.2019 № 85р, від 20.02.2020 № 43р, від 08.04.2020 № 93р.

1.1. Вилучити зі штатної чисельності відділу з питань прийому документів по державній реєстрації управління адміністративних послуг департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради 1 штатну одиницю начальника відділу з питань прийому документів по державній реєстрації – адміністратора.

1.2. Вилучити зі штатної чисельності відділу з питань прийому документів по державній реєстрації управління адміністративних послуг департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради 3 штатних одиниці адміністратора відділу з питань прийому документів по державній реєстрації.

1.3. Ліквідувати відділ з питань прийому документів по державній реєстрації управління адміністративних послуг департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради.

1.4. Визнати таким, що втратило чинність, Положення про відділ з питань прийому документів по державній реєстрації управління адміністративних послуг департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради.

1.5. Ввести до штатної чисельності відділу центр надання адміністративних послуг управління адміністративних послуг 4 штатні одиниці адміністратора.

1.6. Пункт 5.1 розділу 5 «Структура та організація роботи управління» Положення про управління адміністративних послуг департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради викласти в такій редакції:

«5.1. До складу управління входять:

начальник управління – 1

відділ центр надання адміністративних послуг – 32

відділ по роботі з єдиним державним демографічним реєстром – 6».

1.7. Пункт 6.1 розділу 6 «Структура та організація роботи відділу» Положення про відділ центр надання адміністративних послуг управління адміністративних послуг департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради викласти в такій редакції:

«6.1. До складу відділу входять:

начальник відділу-адміністратор –1

адміністратор – 31».

 

2. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: