Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

14 липня 2021                                                                                        № 606

Про внесення змін та доповнень до рішення

виконавчого комітету Миколаївської міської

ради від 27.12.2019 № 1370 “Про

затвердження Регламенту виконавчого

комітету Миколаївської міської ради”

(з доповненнями)          

 

 

У зв’язку з необхідністю внесення доповнень до Регламенту виконавчого комітету Миколаївської міської ради, керуючись ст. 40, ч. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни та доповнення до Регламенту виконавчого комітету Миколаївської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 27.12.2019 № 1370 “Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Миколаївської міської ради” (з доповненнями).

1.1. Пункт 2.3 розділу 2 “Члени виконавчого комітету” викласти в новій редакції:

“2.3. Члени виконавчого комітету надають до сектору з протокольної роботи та архівної справи загального відділу департаменту забезпечення діяльності виконавчих органів міської ради такі відомості про особу:

- наявність чи відсутність судимості;

- наявність чи відсутність відповідальності за вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень;

- громадянство;

- володіння державною мовою;

контактний номер телефону та адресу електронної пошти”.

1.2. Пункт 6.2 розділу 6 “Прийняття рішень” викласти в новій редакції:

“6.2. Рішення виконавчого комітету можуть прийматися без обговорення, якщо до проєкту рішення не надійшло зауважень, пропозицій, поправок, крім технічних, і на цьому не наполягає ніхто із членів виконавчого комітету.

Пропозиції і поправки, що будуть ставитися на голосування, оголошуються головуючим на засіданні виконавчого комітету, крім випадків, зазначених у п. 5.12, при цьому називається ініціатор їх внесення.

Перед голосуванням кількох пропозицій і поправок, у тому числі таких, які виключають одна одну, головуючий на засіданні послідовно, в порядку внесення, оголошує їх і ставить на голосування, крім випадків, зазначених у п. 5.12.

На голосування за рішенням головуючого ставляться окремо або разом всі пропозиції і поправки, що надійшли, крім випадків, зазначених у п. 5.12.

За пропозицією головуючого на засіданні може проводитися пакетне голосування щодо двох або більше проєктів рішень виконавчого комітету, крім випадків, зазначених у п. 5.12, при цьому головуючий на засіданні озвучує проєкти рішень виконавчого комітету з обов’язковим зазначенням номера файлу проєкту рішення, щодо яких пропонується провести пакетне голосування. Пакетне голосування не може проводитись щодо проєктів рішень, стосовно яких подані зауваження, пропозиції або поправки, крім технічних, та/або члени виконавчого комітету вказують на необхідність проведення обговорення такого проєкту рішення виконавчого комітету. Об’єднання проєктів рішень у пакет, рішення виконавчого комітету в порядку пакетного голосування приймаються відкритим голосуванням більшістю голосів від загального складу виконавчого комітету”.

1.3. Абзац 1 пункту 6.4 розділу 6 “Прийняття рішень” після слова “зауважень” доповнити словами “пропозицій, поправок, крім технічних,” та далі за текстом.

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Миколаївської міської ради Волкова А.С.

 

 

 

Міський голова                                                                                    О. СЄНКЕВИЧ

 

Опубліковано: 18 серпня 2021р


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: