Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 21/53 від 2012-10-11

Про  вилучення, надання, передачу у власність, спільну    сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської   ради   та   виконкому   міської   ради    по    Корабельному району м. Миколаєва(П.28 ІНШ.РЕД. №22/45 ВІД 22.12.12)(П.28.1 Р.І ІНШ. РЕД. №43/43 ВІД 16.09.14) (П.19.3 Р.І ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15) (П.29.2 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15) (П.17.2 Р.1 ДОПОВН. №49/35 ВІД 15.09.15)


П.28 ІНШ.РЕД.
П.28.1 Р.І ІНШ. РЕД.
П.19.3 Р.І ДОПОВН.
П.29.2 Р.1 ДОПОВН.
П.17.2 Р.1 ДОПОВН.

Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.04 № 677 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,   міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд,  додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для  ведення садівництва:
 
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 487 кв.м, у тому числі: 149 кв.м - під капітальною забудовою, 3 кв.м – під тимчасовою забудовою, 335 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Новаторів, 1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Чеху Сергію Климентійовичу у власність земельну ділянку площею 487 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Новаторів, 1.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.09.12, протокол № 67, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 921 кв.м, у тому числі: 201 кв.м - під капітальною забудовою, 16 кв.м – під тимчасовою забудовою, 704 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Станіславського, 53.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Надати Юскевичу Олександру Сергійовичу у власність земельну ділянку площею 921 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Станіславського, 53.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.09.12, протокол № 67, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 485 кв.м, у тому числі: 157 кв.м - під капітальною забудовою, 328 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. 295 Стрілецької Дивізії, 45.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Соловйовій Марії Сидорівні у власність земельну ділянку площею 485 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 295 Стрілецької Дивізії, 45.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.09.12, протокол № 67, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 469 кв.м, у тому числі: 73 кв.м - під капітальною забудовою, 396 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Толстого, 65.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Надати Літвінову Віталію Володимировичу у власність земельну ділянку площею 469 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Толстого, 65.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
5. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 2082 кв.м, у тому числі 1000 кв.м у власність з них: 259 кв.м - під капітальною забудовою, 741 кв.м – під прибудинковою територією, 1082 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність  чи користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Литовченка, 23.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – “інші обмеження” (заборона будівництва об’єктів) на площі 1082 кв.м.
5.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 17.12.09 № 42/65.
5.2. Надати Яновському Григорію Івановичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Литовченка, 23.
5.3. Передати Яновському Григорію Івановичу в оренду строком на 25 років  земельну ділянку площею 1082 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по вул. Литовченка, 23.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 726 кв.м, у тому числі: 59 кв.м - під капітальною забудовою, 1 кв.м – під тимчасовою забудовою, 666 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Маршала Жукова, 157.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1. Надати Проніній Наталії Іванівні у власність земельну ділянку площею 726 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маршала Жукова, 157.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 834 кв.м, у тому числі: 167 кв.м - під капітальною забудовою, 2 кв.м – під тимчасовою забудовою, 665 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Центральна Садиба, 11/1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1. Надати Савельєвій Ніні Анатоліївні у власність земельну ділянку площею 834 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Центральна Садиба, 11/1.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 975 кв.м, у тому числі: 173 кв.м - під капітальною забудовою, 802 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Остапа Вишні, 76.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
8.1. Надати Удовінчук Надії Миколаївні у власність земельну ділянку площею 975 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Остапа Вишні, 76.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 618 кв.м, у тому числі: 137 кв.м - під капітальною забудовою, 481 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. 3 Братському, 6.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.1. Надати Білоножко Марії Фомівні у власність земельну ділянку площею 618 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 3 Братському, 6.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 891 кв.м, у тому числі: 129 кв.м - під капітальною забудовою, 10 кв.м – під тимчасовою забудовою, 752 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Знаменській, 7.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
10.1. Передати Новіковій Людмилі Павлівні в оренду строком на 25 років  земельну ділянку площею 891 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по вул. Знаменській, 7.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
11. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 498 кв.м, у тому числі: 119 кв.м - під капітальною забудовою, 379 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Марії Ульянової, 89-б.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
11.1. Передати Фокіній Ірині Володимирівні в оренду строком на 25 років  земельну ділянку площею 498 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по вул. Марії Ульянової, 89-б.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
12. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 690 кв.м, у тому числі: 165 кв.м - під капітальною забудовою, 4 кв.м – під тимчасовою забудовою 521 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Толстого, 60.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
12.1. Надати Вакуленко Ларисі Іванівні у власність земельну ділянку площею 690 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Толстого, 60.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
13. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 568 кв.м, у тому числі: 168 кв.м - під капітальною забудовою, 12 кв.м – під тимчасовою забудовою 388 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Остапа Вишні, 45-а.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
13.1. Надати Підгородецькому Анатолію Івановичу у власність земельну ділянку площею 568 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Остапа Вишні, 45-а.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
14. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 977 кв.м, у тому числі: 104 кв.м - під капітальною забудовою, 33 кв.м – під тимчасовою забудовою 840 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Балтійській, 137.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
14.1. Надати Горбатюк Людмилі Леонідівні у власність земельну ділянку площею 977 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Балтійській, 137.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
15. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 513 кв.м, у тому числі: 170 кв.м - під капітальною забудовою, 24 кв.м – під тимчасовою забудовою, 319 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для визнання права власності на жилий будинок, господарські будівлі і споруди по  вул. Адмірала Лазарева, 3.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
15.1. Передати Алексєєву Василю Миколайовичу в оренду строком на 2 роки  земельну ділянку площею 513 кв.м для визнання права власності на жилий будинок, господарські будівлі і споруди по вул. Адмірала Лазарева, 3.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.09.12, протокол № 69, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
16. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 780 кв.м, у тому числі: 180 кв.м - під капітальною забудовою, 600 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Островського, 2.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
16.1. Надати Самбоковській Ользі Антонівні у власність земельну ділянку площею 780 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Островського, 2.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.09.12, протокол № 69, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
17. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1573 кв.м, у тому числі 1000 кв.м у власність, з них: 114 кв.м - під капітальною забудовою,  886 кв.м – під прибудинковою територією, 573 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Дибенка, 110.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – “інші обмеження” (заборона будівництва об’єктів) на площі 573 кв.м.
17.1. Надати Тарасенку Олександру Анатолійовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Дибенка, 110.
17.2. Передати Тарасенку Олександру Анатолійовичу в оренду строком на 25 років  земельну ділянку площею 573 кв.м для обслуговування жилого будинку,  господарських     будівель і споруд по вул. Дибенка, 110.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.09.12, протокол № 69, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
18. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1656 кв.м, у тому числі 1000 кв.м у власність, з них: 222 кв.м - під капітальною забудовою,  778 кв.м – під прибудинковою територією, 656 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Пархоменка,77.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – “інші обмеження” (заборона будівництва об’єктів) на площі 656 кв.м.
18.1. Надати Герасимовій Ксенії Парфирівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Пархоменка,77.
18.2. Передати Герасимовій Ксенії Парфирівні в оренду строком на 25 років  земельну ділянку площею 656 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по вул. Пархоменка,77.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.09.12, протокол № 69, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
19. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 2000 кв.м, у тому числі 1000 кв.м у власність, з них: 183 кв.м - під капітальною забудовою, 817 кв.м – під прибудинковою територією, 1000 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Академіка Патона, 58.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
19.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішеннями  міської ради від 19.12.08 № 31/39 та від 09.06.11 № 6/21.
19.2. Надати Лєсніковій Олександрі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Академіка Патона, 58.
19.3. Передати Лєсніковій Олександрі Володимирівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по вул. Академіка Патона, 58.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.09.12, протокол № 69, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
20. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 483 кв.м, у тому числі: 108 кв.м - під капітальною забудовою, 375 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Зої Космодем’янської , 13.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
20.1. Надати Савченко Тамарі Володимирівні у власність земельну ділянку площею 483 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Зої Космодем’янської , 13.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.09.12, протокол № 69, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 
  (Пункт 20 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
21. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1034 кв.м, у тому числі 1000 кв.м у власність, з них: 160 кв.м - під капітальною забудовою,  840 кв.м – під прибудинковою територією, 34 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Остапа Вишні, 81.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
21.1. Надати Стрельниковій Євгенії Макарівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Остапа Вишні, 81.
21.2. Передати Стрельниковій Євгенії Макарівні в оренду строком на 25 років  земельну ділянку площею 34 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по вул. Остапа Вишні, 81.
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
22. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 511 кв.м, у тому числі: 179 кв.м - під капітальною забудовою, 19 кв.м – під тимчасовою забудовою, 313 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Космонавта Волкова, 172.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
22.1. Надати Глуховій Тетяні Вікторівні у власність земельну ділянку площею 511 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Космонавта Волкова, 172.
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 22 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
23. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 732 кв.м, у тому числі: 179 кв.м - під капітальною забудовою, 533 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Прибузькій, 2-б.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
23.1. Надати Павловій Наталі Дмитрівні у власність земельну ділянку площею 732 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 2-б.
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 23 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
24. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 930 кв.м, у тому числі: 237 кв.м - під капітальною забудовою, 693 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  просп. Жовтневому, 395.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
24.1. Надати Костів Богданні Павлівні у власність земельну ділянку площею 930 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 395.
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 (Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
25. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 700 кв.м, у тому числі: 131 кв.м - під капітальною забудовою, 569 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  просп. Жовтневому, 140.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
25.1. Передати громадянину Російської Федерації, Республіки Саха (Якутія) Олейніченку Борису Васильовичу оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 700 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 140.
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 (Пункт 25 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
26. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 638 кв.м, у тому числі: 159 кв.м - під капітальною забудовою, 479 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Коллонтай, 191.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
26.1. Надати Мазур Марії Василівні у власність земельну ділянку площею 638 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Коллонтай, 191.
Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 (Пункт 26 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
27. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 814 кв.м, у тому числі: 188 кв.м - під капітальною забудовою, 626 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Тернопільській, 112/1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
27.1. Надати Іваненко Любові Григорівні у власність земельну ділянку площею 814 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тернопільській, 112/1.
Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 27 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
28. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 640 кв.м, у тому числі: 169 кв.м - під капітальною забудовою, 471 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Богдана Хмельницького, 2/1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
28.1. Надати Янчук Любові Петрівні у власність земельну ділянку площею 640 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Богдана Хмельницького, 2/1.
Пункт 28 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 28 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
29. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1644 кв.м, у тому числі 1000 кв.м у власність, з них: 153 кв.м - під капітальною забудовою, 13 кв.м – під тимчасовою забудовою, 834 кв.м – під прибудинковою територією, 644 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Литовченка, 42.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
29.1. Надати Ніколенко Людмилі Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Литовченка, 42.
29.2. Передати Ніколенко Людмилі Миколаївні в оренду строком на 25 років  земельну ділянку площею 644 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по вул. Литовченка, 42.
Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 29 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
30. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 870 кв.м, у тому числі: 186 кв.м - під капітальною забудовою, 684 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Ватутіна, 196.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
30.1. Надати Беседіну Василю Михайловичу у власність земельну ділянку площею 870 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ватутіна, 196.
Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 30 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
31. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 483 кв.м, у тому числі: 149 кв.м - під капітальною забудовою, 1 кв.м – під тимчасовою забудовою, 333 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. 295 Стрілецької Дивізії, 21.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
31.1. Надати Чернявській Олені Іванівні у власність земельну ділянку площею 483 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. 295 Стрілецької Дивізії, 21.
Пункт 31 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 (Пункт 31 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
32. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею  574 кв.м,  у тому числі: 129 кв.м - під капітальною забудовою, 445 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Коцюбинського, 23.
         Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
32.1. Передати Куликовій Софії Олексіївні в оренду строком на 2 роки земельну  ділянку площею 574 кв.м для визнання права власності на жилий будинок по вул. Коцюбинського, 23.
Пункт 32 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 32 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
33. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1673 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у спільну сумісну власність, з них: 290 кв.м - під капітальною забудовою, 5 кв.м – під тимчасовою забудовою, 705 кв.м – під прибудинковою територією, 673 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 20.
         Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
 
33.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 05.07.12 № 18/32.
33.2. Надати громадянам Петрову Віталію Миколайовичу та Петровій Валентині Миколаївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 20.
33.3. Передати громадянам Петрову Віталію Миколайовичу та Петровій Валентині Миколаївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 673 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 20.
Пункт 33 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 (Пункт 33 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12 та перенесено з розділу 1 до пункту 6 розділу 3 рішення).
  
34. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 550 кв.м, у тому числі: 550 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  просп. Жовтневому, 344.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – “інші обмеження” (газопровід) на площі 69 кв. м.              
34.1. Надати Козубенку Володимиру Вільєвичу у власність земельну ділянку площею 550 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 344.
Пункт 34 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 (Пункт 34 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
35. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку  загальною площею  476 кв.м,  у тому числі: 191 кв.м - під капітальною забудовою, 6 кв.м - під тимчасовою забудовою, 279 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Івана Франка, 34.
    Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
35.1. Надати Бондаренко Ніні Миколаївні у власність земельну ділянку площею 476 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Івана Франка, 34.
Пункт 35 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 (Пункт 35 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
36. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 560 кв.м, у тому числі: 120 кв.м - під капітальною забудовою, 6 кв.м – під тимчасовою забудовою, 434 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для визнання права власності на жилий будинок, господарські будівлі і споруди по пров. Адмірала Нахімова, 19.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – “інші обмеження” ( заборона будівництва) на  площі 434 кв. м.              
36.1. Передати громадянці Мальчук Олені Василівні в оренду строком на 2 роки  земельну ділянку площею 560 кв.м для визнання права власності на жилий будинок,   господарські     будівлі і споруди по пров. Адмірала Нахімова, 19.
Пункт 36 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.10.12, протокол № 71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 36 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
37. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 1000 кв.м, у тому числі: 223 кв.м - під капітальною забудовою, 3 кв.м – під тимчасовою забудовою, 774 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Фруктовій, 9.
    Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
37.1. Надати Гноянко Олександрі Іванівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Фруктовій, 9.
Пункт 37 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.10.12, протокол № 71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 37 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
38. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 576 кв.м, у тому числі: 147 кв.м - під капітальною забудовою, 429 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Академіка Рильського, 8-а.
    Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
38.1. Надати Гвозденку Миколі Миколайовичу у власність земельну ділянку площею 576 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Академіка Рильського, 8-а.
Пункт 38 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.10.12, протокол № 71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 38 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
39. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 999 кв.м, у тому числі: 144 кв.м - під капітальною забудовою, 50 кв.м – під тимчасовою забудовою, 805 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Ватутіна, 235.
    Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
39.1. Надати Ососкову Василю Васильовичу у власність земельну ділянку площею 999 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ватутіна, 235.
Пункт 39 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.10.12, протокол № 71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 39 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
40. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 931 кв.м, у тому числі: 86 кв.м - під капітальною забудовою, 67 кв.м – під тимчасовою забудовою, 778 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Остапа Вишні, 6.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
40.1. Надати Константиновій Ганні Вікторівні у власність земельну ділянку площею 931 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Остапа Вишні, 6.
Пункт 40 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.10.12, протокол № 71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 40 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
41. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 545 кв.м, у тому числі: 224 кв.м - під капітальною забудовою, 321 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Космонавта Волкова, 229.
    Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
41.1. Надати Стефанчишину Василю Івановичу у власність земельну ділянку площею 545 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд вул. Космонавта Волкова, 229.
Пункт 41 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.10.12, протокол № 71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 41 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
42. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 489 кв.м, у тому числі: 61 кв.м - під капітальною забудовою, 8 кв.м – під тимчасовою забудовою, 420 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Квітковій, 13.
    Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
42.1. Надати Штанько Людмилі Павлівні у власність земельну ділянку площею 489 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Квітковій, 13.
Пункт 42 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.10.12, протокол № 71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 42 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
   Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ Миколаївської міської ради;
-виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог  статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.
 
 Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог  статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
- одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах».
 
      2. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 870 кв.м, у тому числі: 870 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку,   господарських  будівель і споруд по вул. Коллонтай, 2-а.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – “інші обмеження” (каналізація) на площі 162 кв.м.
1.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 09.06.11 № 6/21.
1.2. Надати Лахтіонову Анатолію Анатолійовичу та Рукавиці Наталії Іванівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 870 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Коллонтай, 2-а.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
(Пункт 1 розділу 2 виключити з розгляду пленарного засідання міської ради)
Підстава: заява громадян.
 
2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 997 кв.м, у тому числі: 997 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку,   господарських  будівель і споруд по вул. Малахітовій, 48.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 09.06.11 № 6/21.
2.2. Надати Фомкіній Тамарі Іванівні у власність земельну ділянку площею 997 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель    і   споруд по вул. Малахітовій, 48.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.09.12, протокол № 69, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 800 кв.м, у тому числі: 800 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, , для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Просвіти, 25.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Аметовій Шефісі Валіївні у власність земельну ділянку площею 800 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд по вул. Просвіти, 25.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
  3. Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для  ведення садівництва.
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку загальною площею 717 кв.м, у тому числі: 89 кв.м - під капітальною забудовою, 8 кв.м – під тимчасовою забудовою, 620 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Станіславського, 53-а.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Мінській Наталії Вікторівні та Мінському Володимиру Володимировичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 717 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Станіславського, 53-а.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.09.12, протокол № 67, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку  загальною площею 525 кв.м, у тому числі: 112 кв.м - під капітальною забудовою,  413 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Ушакова, 35.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Надати Караульному Андрію Володимировичу та Караульному Дмитру Дмитровичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 525 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Ушакова, 35.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 03.09.12, протокол № 67, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку   загальною площею 823 кв.м, у тому числі: 126 кв.м - під капітальною забудовою,  697 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 128.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Позняку Сергію Івановичу та Улюрі Людмилі Іванівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 823 кв.м для обслуговування жилого  будинку,      господарських     будівель і споруд по просп. Жовтневому, 128.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
   (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку  загальною площею 544 кв.м, у тому числі: 185 кв.м - під капітальною забудовою,  359 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Лазарева, 114.
    Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Надати Бєлявцеву Олександру Яковичу, Бєлявцевій Надії Іванівні та Бєлявцеву Павлу Олександровичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 544 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Лазарева, 114.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.10.12, протокол № 71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою загальною площею 1357 кв.м, у тому числі: 259 кв.м - під капітальною забудовою, 39 кв.м – під тимчасовою забудовою, 1059 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для визнання права власності на жилий будинок, господарські будівлі і споруди по  вул. Маршала Жукова, 20.
    Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1. Передати громадянам Михайлюку Віталію Петровичу та Штербовій Світлані Петрівні в оренду строком на 2 роки земельну ділянку площею 1357 кв.м для визнання права власності на жилий будинок, господарські будівлі і споруди по вул. Маршала Жукова, 20.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.10.12, протокол № 71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 5 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
 
4. Надати у власність членам садово- виноградарських товариств, садівничих товариств, обслуговуючих кооперативів садово- виноградарських товариств, земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку  загальною площею 432 кв.м, у тому числі: 205 кв.м – під садом, 71 кв.м – під капітальною забудовою, 156 кв.м – під проходами, проїздами та площадками  для ведення садівництва на земельній ділянці № 197 у складі СВТ “Зорька” .
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Таран Олені Володимирівні у власність земельну ділянку   площею 432 кв.м для ведення садівництва на земельній ділянці № 197 у складі СВТ “Зорька” .
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 10.09.12, протокол № 68, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта ,що посвідчує право власності на земельну ділянку № 56 загальною площею 553 кв.м, у тому числі: 553 кв.м – під садом, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до сільськогосподарських угідь(сади), для ведення садівництва  у складі ОСК “Прибужжя”
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.05 - охоронна зона навколо(вздовж) об’єкта енергетичної системи на площі 370 кв.м та типу 01.06.23 – “інші обмеження” (каналізація, заборона будівництва) на  площі 227 кв. м.              
2.1 Надати Глущенку Володимиру Миколайовичу у власність земельну   ділянку № 56  площею  553 кв.м  для ведення садівництва   в складі  ОСК “Прибужжя”.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку  загальною площею 544 кв.м, у тому числі: 544 кв.м. – під садом, для ведення садівництва на земельній ділянці № 659 у складі СВТ “Зорька” .
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Бабченку Мстиславу Григоровичу у власність земельну ділянку   площею 544 кв.м для ведення садівництва на земельній ділянці № 659 у складі СВТ “Зорька” .
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.10.12, протокол № 71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
5. Внести зміни  до рішень міської ради: 
 
1. Підпункт 6.1 пункту 6 розділу VI рішення Миколаївської міської ради від  22.12.05 № 40/15:
“6.1. Передати Карханіній Аллі Миколаївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 484 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування індивідуального житлового будинку та господарських споруд по пров. Богдана Хмельницького, 1/8 (Корабельний район)”   визнати таким, що втратив чинність.
1.1 Договір оренди землі, який зареєстрований у Миколаївській регіональній  філії ДП ”Центр ДЗК” 17.04.06 за № 040600100247 та у Миколаївській міській раді  17.04.06  за     № 4088, розірвати з 01.01.11. 
Підстава: абзац.е статті 141 Земельного кодексу України (набуття іншою особою права власності на житловий будинок, будівлю або споруду, які розташовані на земельній ділянці).
 
       2. Внести зміни до пункту 28 розділу 1 рішення Миколаївської міської ради 01.10.09 № 38/39:
“28. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по  вул.Чечеріна,2-г.
         Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
28.1.Надати Шевченку Миколі Нестеровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Чечеріна,2-г” викласти в такій редакції:
      “28. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право власності на земельну ділянку площею 1000 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, для обслуговування житлового будинку та господарських споруд  по  вул.Чичеріна,2-г.
      Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
28.1.Надати Шевченку Миколі Нестеровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських будівель по вул.Чичеріна,2-г”  
(Підстава: уточнення адреси земельної ділянки).
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
         3. Пункт 4 розділу 2 рішення міської ради від 12.11. 09 № 40/33:
“4.Затвердити проект землеустрою щодо складання державного акта, що посвідчує право спільної сумісної власності, та договору оренди на земельну ділянку загальною площею 1277 кв.м, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, із яких площею 1000 кв.м- для надання у спільну сумісну власність, площею 277 кв.м- для передачі в оренду, для обслуговування житлового будинку та господарських  споруд  по вул.Балтійській,107. 
         Обмеження на використання земельної ділянки  згідно з КООВЗД - відсутні.
4.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 19.12.08  № 31/39.
4.2. Надати Сириці Костянтину Петровичу , Ляшенко Валентині Петрівні та Бездольній Євгенії Петрівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1277 кв.м по вул. Балтійській,107 . 
4.3. Передати Сириці Костянтину Петровичу, Ляшенко Валентині Петрівні та Бездольній Євгенії Петрівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 277 кв.м для обслуговування житлового будинку та господарських будівель із домоволодіння загальною площею 1277 кв.м по вул. Балтійській,107” визнати таким, що втратив чинність.
          Підстава: у зв’язку зі смертю  співвласника Ляшенко В.П.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 01.10.12, протокол № 71, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
6. Затвердити проекти відведення у зв’язку зі зміною цільового призначення земельної ділянки або її частини та змінити цільове призначення земельної ділянки, внести зміни до рішень  міської ради:
1. Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельних ділянок №№ 183,184 у складі СВТ “Зорька” загальною площею 986 кв.м, у  тому числі: 986 кв.м – під садом, за рахунок приватизованих земельних ділянок гр. Рахімової Н.А., (державні акти на право власності на земельні ділянки   зареєстровані 18.07.09 за № 010600100594 та 10.03.05 за № 010500100217) (для ведення садівництва).
    Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 21.08.12 № 19/31.
1.2. Змінити цільове призначення приватизованих земельних ділянок площею 986 кв.м із віднесенням їх до земель житлової забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 121.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 1 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
     2. Затвердити проект землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки загальною площею 78 кв.м, у тому числі: 52 кв.м – під капітальною забудовою, 26 кв.м – під прибудинковою територією за рахунок земельної ділянки гр. Архипенко Н.І., наданої їй у власність рішенням Миколаївської міської ради від 26.09.02 № 5/15 для будівництва та обслуговування магазину по просп. Жовтневому, 390.
    Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 24.12.11 № 11/35.
       2.2. Змінити цільове призначення приватизованої земельної ділянки площею 78 кв.м із віднесенням її до земель житлової забудови для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 390.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань  архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.09.12, протокол № 69, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
   (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 11.10.12)
 
Зобов'язати землекористувачів:
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість і здати її до управління земельних ресурсів;
- замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання нових державних  актів  на  право  власності на землю.
-у місячний термін здати погашений державний акт на право приватної власності на землею;
- звернутися до інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю  у Миколаївській області для одержання дозволу на будівництво та реконструкцію, монтаж, установлення будівель та споруд;
- після закінчення будівництва або реконструкції та введення об'єкта в експлуатацію звернутися до міської ради з клопотанням про створення  державної комісії  для прийняття об'єкта до експлуатації;
- виконувати обов'язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.
 
      7. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради:
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В. І.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: