Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 22/45 від 2012-11-22

Про  вилучення, надання, передачу у власність, спільну    сумісну та спільну часткову власність, надання в оренду земельних ділянок громадянам, зміну цільового призначення земельної ділянки та внесення змін до рішень міської   ради   та   виконкому   міської   ради    по    Корабельному району м. Миколаєва(П.19.2 Р.І ВТР.ЧИН. №43/43 ВІД 16.09.14) (П.4.2 Р.3 ІНШ.РЕД. №27/49 ВІД 04.04.13)


П.19.2 Р.І ВТР.ЧИН.

П.4.2 Р.3 ІНШ.РЕД.
Розглянувши звернення юридичних осіб та громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою   Кабінету Міністрів України від 26.05.04 № 677 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,     міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати громадянам у власність земельні ділянки, раніше надані їм у користування для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати в оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у власність земельні ділянки для ведення садівництва:
 
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 939 кв.м, у тому числі: 126 кв.м - під капітальною забудовою, 813 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Ольшанців, 12.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Васильєву Миколі Івановичу у власність земельну ділянку площею 939 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 12.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1329 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у власність з них: 166 кв.м - під капітальною забудовою, 834 кв.м – під   прибудинковою територією, 329 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Каховській, 49.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Надати Кириченку Петру Карповичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Каховській, 49.
2.2. Передати Кириченку Петру Карповичу в оренду строком на 25 років земельну  ділянку площею 329 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд по вул. Каховській, 49.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 518 кв.м, у тому числі: 190 кв.м - під капітальною забудовою, 35 кв.м – під тимчасовою забудовою, 293 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Піонерському, 42.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.05 - охоронна зона навколо(вздовж) об’єкта енергетичної системи на площі 55 кв.м.               
3.1. Надати Калинці Надії Василівні у власність земельну ділянку площею 518 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Піонерському, 42.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 481 кв.м, у тому числі: 198 кв.м - під капітальною забудовою, 283 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Жовтня, 44.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
4.1. Надати Коваль Маргариті Андріївні у власність земельну ділянку площею 481 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Жовтня, 44.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
5. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 505 кв.м, у тому числі: 195 кв.м - під капітальною забудовою, 25 кв.м – під тимчасовою забудовою, 285 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 1 Шосейному, 3.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
5.1. Надати Мірошникову Олександру Васильовичу у власність земельну ділянку площею 505 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 1 Шосейному, 3.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6.  Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 522 кв.м, у тому числі: 111 кв.м - під капітальною забудовою, 25 кв.м – під тимчасовою забудовою, 386 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Широкому, 41.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – “інші обмеження” (газопровід) на площі 105 кв. м.              
6.1. Надати Сторчак Тетяні Георгіївні у власність земельну ділянку площею 522 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Широкому, 41.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 521 кв.м, у тому числі: 93 кв.м - під капітальною забудовою, 428 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Космонавта Волкова, 82/1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1. Надати Паливоді Валентині Василівні у власність земельну ділянку площею 521 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Космонавта Волкова, 82/1.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
8. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта нового зразка) на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 02.04.02. № 449, що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 913 кв.м, у тому числі: 162 кв.м - під капітальною забудовою, 751 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель Реклицької В.О., наданих їй у власність рішенням XVIII сесії XXI скликання Жовтневої районної ради від 08.06.1993, для індивідуального житлового будівництва по вул. Рябіновій, 45.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
8.1. Державний акт на право приватної власності на землю зареєстрований в Книзі записів державних актів на право приватної власності на землю 24.12.1993 № 688 визнати таким, що втратив чинність.   
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 981 кв.м, у тому числі: 166 кв.м - під капітальною забудовою, 815 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Тернопільській, 42.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.1. Надати Захаровій Любові Володимирівні у власність земельну ділянку площею 981 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тернопільській, 42.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
10. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 1000 кв.м, у тому числі: 152 кв.м - під капітальною забудовою, 21 кв.м – під тимчасовою забудовою, 827 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Райдужній, 22.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД:   типу  01.06.23 – “інші обмеження” (газопровід) на  площі 56 кв. м.              
10.1. Надати Суріну Андрію Володимировичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Райдужній, 22.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
11. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 523 кв.м,  у тому числі:  95 кв.м - під капітальною забудовою, 428 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Добролюбова, 2.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
11.1. Надати Бєлаш Ользі Ісаківні у власність земельну ділянку площею 523 кв.м для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Добролюбова, 2.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
12. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 403 кв.м, у тому числі: 135 кв.м - під капітальною забудовою, 268 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Новобудівній, 30/1.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
12.1. Надати Саркісяну Альберту Мадатовичу у власність земельну ділянку площею 403 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Новобудівній, 30/1.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
13. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 840 кв.м, у тому числі: 166 кв.м - під капітальною забудовою, 24 кв.м – під тимчасовою забудовою, 650 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бела Куна, 105.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – “інші обмеження” (водопровід) на площі 22 кв. м.    
13.1. Надати Хруленку Сергію Станіславовичу у власність земельну ділянку площею 840 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Бела Куна, 105.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
14. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1652 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у власність з них: 247 кв.м - під капітальною забудовою, 753 кв.м – під   прибудинковою територією, 652 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 63.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.05 – охоронна зона навколо “вздовж” об’єкта енергетичної системи на  площі 652 кв. м.              
14.1. Надати Науменко Оксані Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 63.
14.2. Передати Науменко Оксані Миколаївні в оренду строком на 25 років земельну  ділянку площею 652 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 63.
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
15. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 523 кв.м, у тому числі: 174 кв.м - під капітальною забудовою, 349 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Чернишевського, 5.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
15.1. Надати Чиркіну Василю Михайловичу у власність земельну ділянку площею 523 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Чернишевського, 5.
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
16. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 800 кв.м, у тому числі: 39 кв.м - під капітальною забудовою, 14 кв.м – під тимчасовою забудовою, 747 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Рибній, 65.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.08 – охоронна зона навколо інженерних комунікацій на  площі 73 кв. м.              
16.1. Надати Багрію Миколі Мар’яновичу у власність земельну ділянку площею 800 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Рибній, 65.
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
17. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 877 кв.м, у тому числі: 189 кв.м - під капітальною забудовою, 688 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул.  Івана Федька, 22.
      Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
17.1. Надати Камінській Валентині Іванівні у власність земельну ділянку площею 877 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Івана Федька, 22.
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
18. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 509 кв.м, у тому числі: 137 кв.м - під капітальною забудовою, 372 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул.  Вільній, 13.
      Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
18.1. Надати Балацькому Олександру Васильовичу у власність земельну ділянку площею 509 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  Вільній, 13.
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
19. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1518 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у власність з них: 492 кв.м - під капітальною забудовою, 35 кв.м – під тимчасовою забудовою, 473 кв.м – під прибудинковою територією, 518 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Ольшанців, 39.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – “інші обмеження” (заборона будівництва об’єктів)  на  площі 518 кв. м.              
19.1. Надати Стахорському Олександру Васильовичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 39.
19.2. Передати Стахорському Олександру Васильовичу в оренду строком на 25 років  земельну ділянку площею 518 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських     будівель і споруд по вул. Ольшанців, 39.
  Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
20. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 579 кв.м, у тому числі: 126 кв.м - під капітальною забудовою, 12 кв.м – під тимчасовою забудовою, 441 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Широкому, 28.
      Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
20.1. Надати Кузовковій Надії Іванівні у власність земельну ділянку площею 579 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Широкому, 28.
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
21. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 697 кв.м, у тому числі: 102 кв.м - під капітальною забудовою, 595 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Піонерському, 61.
      Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
21.1. Надати Дмитренку Василю Сергійовичу у власність земельну ділянку площею 697 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Піонерському, 61.
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
22. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1093 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у власність з них: 170 кв.м - під капітальною забудовою, 830 кв.м – під   прибудинковою територією, 93 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гречаного, 21.
       Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
22.1. Надати Сарициній Олені Миколаївні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гречаного, 21.
22.2. Передати Сарициній Олені Миколаївні в оренду строком на 25 років земельну  ділянку площею 93 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Гречаного, 21.
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
23. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 1000 кв.м, у тому числі: 169 кв.м - під капітальною забудовою, 831 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 327.
      Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
23.1. Надати Давиденко Тамарі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по просп. Жовтневому, 327.
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
24. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1150 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у власність з них: 160 кв.м - під капітальною забудовою, 840 кв.м – під   прибудинковою територією, 150 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Янтарній, 55.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – “інші обмеження” (заборона будівництва об’єктів)  на  площі 150 кв. м.              
24.1. Надати Малишевському Володимиру Костянтиновичу у власність земельну  ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд по вул. Янтарній, 55.
24.2. Передати Малишевському Володимиру Костянтиновичу в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 150 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по вул. Янтарній, 55.
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
25. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 723 кв.м, у тому числі: 172 кв.м - під капітальною забудовою, 8 кв.м – під тимчасовою забудовою, 543 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для  обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тернопільській, 112/2.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
25.1. Надати Волгушеву Сергію Євгеновичу у власність земельну ділянку площею 723 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Тернопільській, 112/2.
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 25 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
26. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 480 кв.м, у тому числі: 81 кв.м - під капітальною забудовою, 399 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Космонавта Волкова, 158.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
26.1. Надати Власову Олексію Олексійовичу у власність земельну ділянку площею 480 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Космонавта Волкова, 158.
Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 26 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
27. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 687 кв.м, у тому числі: 88 кв.м - під капітальною забудовою, 599 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування   жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Прибузькій, 68.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.05 – охоронна зона навколо “вздовж” об’єкта енергетичної системи  на  площі 58 кв. м.              
27.1. Надати Костовій Любові Петрівні у власність земельну ділянку площею 687 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 68.
Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 27 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
   Замовникам:
- оформити будівельний паспорт земельної ділянки та дозвіл на забудову в управлінні містобудування та архітектури Миколаївської міської ради;
- укласти договір на забудову земельної ділянки в департаменті ЖКГ Миколаївської міської ради;
-виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог  статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста.
 
 Зобов’язати громадян:
- зареєструвати земельні ділянки, внести зміни до технічних паспортів домоволодінь, провести розподіл домоволодінь у комунальному підприємстві “Миколаївське міжміське бюро технічної інвентаризації”;
- замовити виготовлення документації по винесенню земельних ділянок на місцевість;
укласти договір оренди  земельної ділянки;
- виконувати обов’язки землевласника або землекористувача відповідно до вимог  статей 91, 96 Земельного кодексу України;
- виконувати вимоги щодо обмежень у користуванні земельною ділянкою згідно з висновками служб міста; 
- одержати документи, які посвідчують право на землю, у Миколаївській регіональній філії ДП «Центр Державного земельного кадастру при Державному комітеті України по земельних ресурсах».
 
      2. Надати громадянам у власність земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель:
 
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 997 кв.м, у тому числі: 997 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Таврійській, 104.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
1.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 20.10.11 № 10/20.
1.2. Надати Боденчук Ганні Василівні у власність земельну ділянку площею 997 кв.м  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Таврійській, 104.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 1000 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м - під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Тінистій, 5.
      Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Надати Дуплякову Юрію Олександровичу у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Тінистій, 5.
  Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 3. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 611 кв.м, у тому числі: 611 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд по пров. Висунському, 2-б.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 09.06.11 № 6/21.
3.2. Надати Кардашу Сергію Володимировичу у власність земельну ділянку площею 611 кв.м для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель    і   споруд по пров. Висунському, 2-б.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
4. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1000 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Металургів, 1/9.
       Обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД відсутні.
4.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 21.08.12 № 19/31.
4.2. Надати Шульзі Аллі Адамівні у власність земельну ділянку площею 1000 кв.м  для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Металургів, 1/9.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 4 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
  3. Надати громадянам у спільну сумісну власність із співвласниками земельні ділянки, раніше надані їм у користування, для обслуговування жилого будинку і господарських споруд, додатково надати земельні ділянки, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для обслуговування жилого будинку, господарських будівель, передати у спільну сумісну оренду земельні ділянки для ведення городництва, надати у спільну сумісну власність земельні ділянки для ведення садівництва.
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку   загальною площею 907 кв.м, у тому числі: 110 кв.м - під капітальною забудовою, 1 кв.м – під тимчасовою забудовою, 796 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  пров. 3 Братському, 1.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Дзюбі Петру Павловичу, Дзюбі Альоні Михайлівні та Дзюбі В’ячеславу Петровичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 907 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. 3 Братському, 1.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку   загальною площею 476 кв.м, у тому числі: 81 кв.м - під капітальною забудовою, 395 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Коцюбинського, 33.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
2.1. Надати Руденко Валентині Федорівні та Руденку Геннадію Анатолійовичу у  спільну сумісну власність земельну ділянку площею 476 кв.м для обслуговування жилого  будинку,    господарських     будівель і споруд по вул. Коцюбинського, 33.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право  спільної сумісної власності на земельну ділянку   загальною площею 929 кв.м, у тому числі: 142 кв.м - під капітальною забудовою, 787 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул.  Братській, 82.
      Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
3.1. Надати Клименко Любові Миколаївні та Алексєєвій Антоніні Миколаївні у  спільну сумісну власність земельну ділянку площею 929 кв.м для обслуговування жилого  будинку,    господарських     будівель і споруд по вул.  Братській, 82.
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право спільної сумісної власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1500 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у спільну сумісну власність з них: 280 кв.м - під капітальною забудовою, 720 кв.м – під прибудинковою територією, 500 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Марії Ульянової, 235.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.05 - охоронна зона навколо(вздовж) об’єкта енергетичної системи на площі 222 кв.м.
4.1. Надати Камінській Тетяні Всеволодівні, Камінському Дмитру Анатолійовичу та Яник Катерині Анатоліївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Марії Ульянової, 235.
4.2. Передати Камінській Тетяні Всеволодівні, Камінському Дмитру Анатолійовичу та Яник Катерині Анатоліївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 500 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Марії Ульянової, 235.
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
5. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 1673 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у спільну сумісну власність, з них: 290 кв.м - під капітальною забудовою, 5 кв.м – під тимчасовою забудовою, 705 кв.м – під   прибудинковою територією, 673 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність чи користування, для обслуговування   жилого    будинку,   господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 20.
         Обмеження у використанні земельної ділянки згідно з КООВЗД  відсутні.
5.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 05.07.12 № 18/32.
5.2. Надати громадянам Петрову Віталію Миколайовичу та Петровій Валентині Іванівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування    жилого  будинку,      господарських     будівель і споруд по вул. Прибузькій, 20.
5.3. Передати громадянам Петрову Віталію Миколайовичу та Петровій Валентині Іванівні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 673 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Прибузькій, 20.
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.09.12, протокол № 70, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 
6. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку   загальною площею 935 кв.м, у тому числі: 158 кв.м - під капітальною забудовою, 777 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул.  Балтійській, 152.
      Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
6.1. Надати Федоровій Світлані Іванівні та Шуту Івану Кириловичу у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 935 кв.м для обслуговування жилого будинку,   господарських     будівель і споруд по вул.  Балтійській, 152.
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 
7. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку   загальною площею 636 кв.м, у тому числі: 189 кв.м - під капітальною забудовою, 447 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Піонерському, 9.
      Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
7.1. Надати Казачковій Іоланті Антанасівні, Казачковій Анастасії Владиславівні та Соколовській Ірині Юріївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 636 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Піонерському, 9.
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 
8. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 870 кв.м, у тому числі: 870 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд по вул. Коллонтай, 2-а.
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.06.23 – інші обмеження (каналізація) на площі 162 кв.м.
8.1. Дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки наданий рішенням  міської ради від 09.06.11 № 6/21.
8.2. Надати Лахтіонову Анатолію Анатолійовичу та Рукавиці Наталії Іванівні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 870 кв.м для будівництва та обслуговування   жилого   будинку,   господарських   будівель    і   споруд по вул. Коллонтай, 2-а.
8.3. Зобов’язати гр. Рукавицю Наталію Іванівну виготовити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право  власності на земельну ділянку загальною площею 870 кв.м, у тому числі: 870 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Коллонтай, 2-а.
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 
9. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право спільної сумісної власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою загальною площею 1785 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у спільну сумісну власність з них: 189 кв.м - під капітальною забудовою, 811 кв.м – під прибудинковою територією, 785 кв.м - під прибудинковою територією в оренду, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку,   господарських будівель і споруд по  вул. Литовченка, 70.
       Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
9.1. Надати Чупрікову Андрію Олександровичу та Чупріковій Олені Валеріївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 1000 кв.м для обслуговування жилого  будинку,      господарських     будівель і споруд по вул. Литовченка, 70.
9.2. Передати Чупрікову Андрію Олександровичу та Чупріковій Олені Валеріївні в оренду строком на 25 років земельну ділянку площею 785 кв.м для обслуговування   жилого  будинку,      господарських     будівель і споруд по вул. Литовченка, 70.
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 
10.  Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку   загальною площею 927 кв.м, у тому числі: 105 кв.м - під капітальною забудовою, 15 кв.м – під тимчасовою забудовою, 807 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Металургів, 23.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
10.1. Надати Карпенко Ганні Яківні та Кобі Наталії Яківні у спільну сумісну власність  земельну ділянку площею 927 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських     будівель і споруд по вул. Металургів, 23.
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 10 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
11. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку   загальною площею 682 кв.м, у тому числі: 107 кв.м - під капітальною забудовою, 575 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  вул. Космонавта Волкова, 60.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
11.1. Надати Єгоровій Таїсі Олексіївні та Фурсовій Валентині Олексіївні у спільну сумісну власність земельну ділянку площею 682 кв.м для обслуговування жилого  будинку,    господарських     будівель і споруд по вул. Космонавта Волкова, 60.
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 11 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)
 
12. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (договору оренди ), що посвідчує право на земельну ділянку загальною площею 1277 кв.м, у тому числі: 217 кв.м - під капітальною забудовою, 17 кв.м – під тимчасовою   забудовою, 1043 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для визнання права власності на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул.Балтійській, 107.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
12.1. Передати громадянам Сириці Костянтину Петровичу, Бездольній Євгенії Петрівні, Ляшенку Сергію Володимировичу в оренду на 3 роки для визнання права власності  на житловий будинок , господарські будівлі та споруди по вул.Балтійській, 107.
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
  (Пункт 12 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)  
 
 4. Надати у власність членам садово- виноградарських товариств, садівничих товариств, обслуговуючих кооперативів садово- виноградарських товариств, земельні ділянки, раніше надані їм у користування для ведення садівництва:
 
      1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  510 кв.м, у тому числі: 510 кв.м. – під садом, для ведення садівництва на земельній ділянці № 660 у складі СВТ “Зорька” .
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
1.1. Надати Балиці Наталі Вікторівні у власність земельну ділянку площею 510 кв.м для   ведення   садівництва на земельній ділянці № 660 у складі СВТ “Зорька” .
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  506 кв.м, у тому числі: 55 кв.м - під тимчасовою забудовою, 451 кв.м. – під садом, для ведення садівництва на земельній ділянці № 54 у складі ОК СВТ “Харчовик” .
На частину земельної ділянки діють обмеження на використання земельної ділянки згідно з КООВЗД: типу 01.01.05 – охоронна зона навколо (вздовж) об’єкта енергетичної системи на площі 287 кв.м.
2.1. Надати Кулинич Світлані Григорівні у власність земельну ділянку площею 506 кв.м для   ведення   садівництва на земельній ділянці № 54 у складі ОК СВТ “Харчовик”.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.11.12, протокол № 73, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
    (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 22.11.12)  
 
5. Внести зміни  до рішень міської ради: 
 
1. Пункт 33 рішення міської ради від 31.05.12  № 17/37:      
“ 33. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею 538 кв.м, у тому числі: 86 кв.м - під капітальною забудовою, 3 кв.м –під тимчасовою забудовою, 449 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Об’їздному, 6.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
33.1. Надати Забаві Леоніду Петровичу у власність земельну ділянку площею 538 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Об’їздному, 6.” викласти в такій редакції:
“33. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  538 кв.м, у тому числі: 86 кв.м - під капітальною забудовою, 3 кв.м –під тимчасовою забудовою, 449 кв.м – під прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування      жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Об’їзному, 6.
Обмеження у використанні земельної ділянки згідно  з КООВЗД відсутні.
33.1. Надати Забаві Леоніду Петровичу у власність земельну ділянку площею 538 кв.м для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Об’їзному, 6.”
        Підстава: уточнення адреси земельної ділянки.
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 
         2. Пункт 28 рішення міської ради від 11.10.12 № 21/53:
“28. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право власності на земельну ділянку загальною площею  640 кв.м, у тому числі: 169 кв.м - під капітальною забудовою, 471 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Богдана Хмельницького, 2/1” викласти в такій редакції:
“28. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 640 кв.м, у тому числі: 169 кв.м - під капітальною забудовою, 471 кв.м – під   прибудинковою територією, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого   будинку, господарських будівель і споруд по  пров. Богдана Хмельницького, 2/1” .
Підстава: уточнення назви документації.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.11.12, протокол № 72, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд   міської ради.
 
      6. Управлінню земельних ресурсів Миколаївської міської ради:
провести реєстрацію договорів оренди земельних ділянок.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В. І.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: