Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

від 22 серпня 2019                                                                №919

 

 

 

Про вибуття з дитячого будинку сімейного типу П.І.Б.,  р.н.

 

 

 

Згідно з рішенням виконкому Миколаївської міської ради                    від  №  «Про влаштування до дитячого будинку сімейного типу на спільне проживання та виховання  П.І.Б., р.н., та П.І.Б.,  р.н.»,П.І.Б. вважалася дитиною – вихованцем дитячого будинку сімейного типу П.І.Б. та П.І.Б.

Розглянувши заяви батьків – вихователів, дитини – вихованця про вибуття з дитячого будинку сімейного типу у зв’язку з досягненням повноліття та можливістю самостійного проживання, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 564 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу», Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 № 81, керуючись п.п.2,4 п.«б» ч.1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

        

        1. З 13.09.2019 вважати такою, що вибула з дитячого будинку сімейного типу П.І.Б. та П.І.Б., П.І.Б.,  р.н.

         2. Доручити службі у справах дітей Миколаївської міської ради підготувати додаток до договору «Про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу» від  № .

         3. Доручити департаменту фінансів Миколаївської міської ради припинити фінансування департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради для виплати державної соціальної допомоги за рахунок субвенції з державного бюджету.

4. Доручити департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради припинити виплату державної соціальної допомоги на П.І.Б.,  р.н.

5. Внести до рішення виконкому Миколаївської міської ради                від  №  «Про влаштування до дитячого будинку сімейного типу на спільне проживання та виховання П.І.Б., р.н., та П.І.Б., р.н.» зміну:

- у тексті та назві рішення слова та цифри «П.І.Б.,  р.н.» виключити в усіх відмінках.          

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

 

 

Міський голова                                                                           О.Ф.Сєнкевич

 

Опубліковано: 02 вересня 2019р. 

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: