Мапа порталу

                                                 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

                                                     ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

                                                              РІШЕННЯ

від 22 серпня 2019                                                                                             №915

 

 

 

Про надання дозволу громадянам

 на укладання договору дарування

та прийняття в дар  житла, яке

 належить їм на праві приватної

власності

 

 

 

Розглянувши заяви та документи, надані громадянами, про надання дозволу на укладання договору дарування та прийняття в дар житла,  яке  належить їм на праві приватної власності, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, п.п. 66, 67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», ст.ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 242, 717-719 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4) п. б) ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

 

 

ВИРІШИВ:

 

 

  1. Надати дозвіл ___________ подарувати по ____ частці житлового будинку __ по вулиці ________, у селі _________, _______ району, ________ області та по _____ частці земельної ділянки, розташованої за цією ж адресою, що є його приватною власністю, малолітнім дітям __________, ________р.н., та ________, ________ р.н., та  підписати відповідні документи.

 

  2. Надати дозвіл законному представнику __________,  прийняти в дар від імені та на ім’я малолітніх __________, _______ р.н., та _________, _______ р.н., по ______ частці житлового будинку ___ по вулиці_______, у селі ______, _______ району, _________ області та по ____ частці земельної ділянки, розташованої за цією ж адресою,  від батька дітей ________, та підписати відповідні документи.

  

   3. Попередити законних представників про  відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

 

       4. Зобов’язати законних представників у тримісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської ради копії документів, які підтверджують набуте дітьми право власності.

 

 

      5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф.Сєнкевич

 

 Опубліковано: 28 серпня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: