Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

 

Від 09 серпня 2019                                                                                       №859

 

Про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування земельної ділянки, яка належить їм на праві приватної власності

 

Розглянувши документи про надання дозволу громадянам на укладання договору дарування земельної ділянки, яка належить їм на праві приватної власності, виходячи з інтересів дитини, відповідно до ст. 17 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. ст. 31, 242 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

        1. Надати дозвіл законному представнику (матері), (ПІБ), від імені малолітньої дитини, (ПІБ), (дата) р.н., прийняти в дар від батька, (ПІБ), 1/2 частку земельної ділянки №, що розташована по вул. (адреса) та підписати відповідні документи.

 

2. Попередити законних представників дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дітей.

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей Миколаївської міської ради Кравченко Ю.В.

 

 

Міський  голова                                                                                   О.Ф. Сєнкевич

 

Опубліковано: 19 серпня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: