Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

01 серпня 2019                                                                                      №229р

 

Про організацію гарячої лінії при

Миколаївському міському голові

 

На виконання пп. 4.1.8 додатка 2 до Програми розвитку малого і середнього підприємництва у м. Миколаєві на 2017-2019 роки, затвердженої рішенням Миколаївської міської ради від 16.11.2017 №28/8 (зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 14.03.2019 №51/3), керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.   Запровадити та організувати у відділі ефективного використання виробничих ресурсів та розвитку підприємництва управління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради роботу гарячої лінії інформаційно-консультативного характеру з питань надання роз’яснень, прийому та узагальнення звернень підприємців                             м. Миколаєва (далі – гаряча лінія).

2.   Відділу ефективного використання виробничих ресурсів та розвитку підприємництва управління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради:

- забезпечити постійну участь працівників відділу у роботі гарячої лінії та організувати безперебійний прийом телефонних звернень у робочі дні тижня з 08:30 до 17:00 з обов’язковою їх фіксацією в Журналі обліку звернень;

- узагальнювати звернення підприємців та вживати заходів та (або) вносити пропозиції міському голові щодо необхідних заходів реагування;

- щокварталу письмово інформувати міського голову про роботу гарячої лінії.

3.   Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 05.02.2014 №41р «Про організацію гарячої лінії при Миколаївському міському голові».

4.   Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Міський голова                                                                             О. Ф. Сєнкевич

 

 Опубліковано: 07 серпня 2019р.

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: