Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

25 березня 2019                                                                                     № 85р

Про внесення змін до розпорядження

міського голови від 27.06.2018 № 174р «Про

затвердження структури департаменту

з    надання адміністративних послуг

Миколаївської міської ради та Положень

про його структурні підрозділи»

 

З метою необхідності поліпшення організаційної структури департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 27.06.2018 № 174р «Про затвердження структури департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради та Положень про його структурні підрозділи», зі змінами, внесеними розпорядженнями міського голови від 03.09.2018 № 258р, від 05.02.2019 № 29р:

1.1. Вилучити зі штатної чисельності відділу організаційно-правового та кадрового забезпечення департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради 1 штатну одиницю начальника відділу.

1.2. Ввести до штатної чисельності департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради 1 штатну одиницю заступника директора департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради – начальника відділу організаційно-правового та кадрового забезпечення.

1.3. У Положенні про відділ організаційно-правового та кадрового забезпечення департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради (далі – Положення):

- у тексті Положення слова «начальник відділу» у всіх відмінках замінити словами «заступник директора департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради – начальник відділу організаційно-правового та кадрового забезпечення» у відповідних відмінках;

- пункти 4.1, 4.2 розділу 4 Положення викласти в новій редакції:

«4.1. Заступник директора департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради – начальник відділу організаційно-правового та кадрового забезпечення, спеціалісти відділу призначаються на посаду та звільняються з посади відповідно до вимог Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», інших нормативних актів, що стосуються проходження служби в органах місцевого самоврядування.»

«4.2. Заступник директора департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради – начальник відділу організаційно-правового та кадрового забезпечення безпосередньо підпорядковується директору департаменту.»;

- розділ 5 Положення викласти в новій редакції:

«5. Структура відділу.

5.1. Відділ очолює заступник директора департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради – начальник відділу організаційно-правового та кадрового забезпечення, якого призначає на посаду та звільняє з посади міський голова.

Інші працівники відділу призначаються на посади відповідно до кваліфікаційних вимог, визначених департаментом, і звільняються з посад директором департаменту.

5.2. До складу відділу входять:

- заступник директора департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради – начальник відділу – 1

головний спеціаліст – 6».

 

2. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 29 березня 2019р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: