Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 11/43 від 2011-11-24

Про  надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документа (державного акта, договору оренди), що посвідчує право власності, спільної сумісної власності,  спільної часткової власності та право користування на земельні ділянки громадянам   по    Корабельному району м. Миколаєва (П.11 РОЗД. 1 ІНШ. РЕД. №15/37 ВІД 01.03.12) (П.37 Р.1 ВТР.ЧИН. №27/34 ВІД 04.04.13)


П.11 РОЗД. 1 ІНШ. РЕД.

П.37 Р.1 ВТР.ЧИН.
Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою   Кабінету Міністрів України від 26.05.04 № 677 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди) на земельні ділянки:
 
1. Громадянці Удовінчук Надії Миколаївні для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 940 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Остапа Вишні, 76. 
             
 
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Громадянці Сєднєвій Аллі Всеволодівні для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 477 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Зої Космодем’янської, 17.
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Громадянці Семенюк Ларисі Вікторівні для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 498 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для   ведення садівництва на ділянці № 267 у складі СВТ “Зорька”.    
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Громадянину Давидову Ігорю Вячеславовичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 541 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для ведення садівництва на ділянці № 127 у складі ОСК “Прибужжя”.             
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
5. Громадянці Петровській Галині Трохимівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 490 кв.м, з метою надання у власність, земельної ділянки прилеглої до приватизованої земельної ділянки по вул. Ватутіна, 164 для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, з присвоєнням окремої адреси. 
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6. Громадянам Дмитрієвій Рамзесі Євгенівні та Дмитрієву Валентину Михайловичу для виготовлення  технічної документації щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку орієнтовною площею 916 кв.м, з метою надання земельної ділянки у спільну сумісну власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ватутіна, 120. 
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7. Громадянину Лейбі Олександру Григоровичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (договору оренди) на земельну ділянку орієнтовною площею 596 кв.м, з метою передачі в оренду земельної ділянки строком на 25 років для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Металургів, 225/1.             
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
8. Громадянину Гвозденку Миколі Миколайовичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 571 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Академіка Рильського, 8-а. 
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
9. Громадянину Ницицькому Михайлу Томовичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 895 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Коллонтай, 41. 
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
10. Громадянину Неживому Володимиру Михайловичу для виготовлення технічної документації щодо  складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 626 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Генерала Попеля, 158. 
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
11. Громадянину Алексєєву Василю Миколайовичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 516 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Адмірала Лазарева, 3. 
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
12. Громадянці Паливоді Валентині Василівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 527 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Космонавта Волкова, 82/1. 
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 24.10.11, протокол № 36, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
13. Громадянці Російської Федерації Кирячок Надії Федорівні для виготовлення технічної документації щодо складання документа (договору оренди) на земельну ділянку орієнтовною площею 510 кв.м, з метою передачі земельної ділянки в оренду для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по пров. 1 Прибузькому, 38. 
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
14. Громадянці Гришаніній Тетяні Романівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 540 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для ведення садівництва на ділянці № 363 у складі СВТ “Зорька”.        
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
15. Громадянам Гузенку Миколі Федоровичу та Гузенко Ларисі Миколаївні для виготовлення  технічної документації щодо складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право спільної сумісної власності на земельну ділянку та право користування земельною ділянкою  загальною орієнтовною площею 1017 кв.м, з метою надання земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м у спільну сумісну власність, 17 кв.м в оренду терміном на 25 років, для обслуговування жилого  будинку, господарських     будівель  і споруд  по вул. Балтійській, 95. 
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
16. Громадянину Севенюку Валерію Івановичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 500 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Ударній, 57/2.              
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
17. Громадянину Борисову Володимиру Дмитровичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документів (державного акта та договору оренди), що посвідчують право власності на земельну  ділянку та право користування земельною ділянкою загальною орієнтовною площею 1026 кв.м, з метою надання земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м у власність, 26 кв.м в оренду терміном на 25 років, для   обслуговування   жилого  будинку, господарських     будівель  і споруд  по вул. Братській, 40. 
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
18. Громадянину Кругликову Дмитру Валерійовичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 960 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Генерала Попеля, 145. 
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
19. Громадянину Давидову Ігорю Вячеславовичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 541 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для ведення садівництва на ділянці № 127 у складі ОСК “Прибужжя”.             
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
20. Громадянці Шакулі Ніні Тимофіївні для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 802 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Радянської Армії, 10.              
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
21. Громадянці Бермас Наталі Олексіївні для виготовлення технічної документації щодо складання   документів (державного акта та договору оренди) на земельну ділянку загальною орієнтовною  площею 742 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність орієнтовною площею 646 кв.м та орієнтовною площею 96 кв.м -в оренду для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Маршала Жукова, 33. 
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
22. Громадянці Семеновій Антоніні Семенівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Адмірала Лазарева, 121 без згоди суміжного землекористувача по вул. Адмірала Лазарева, 119. 
Дане питання розглядалось на засіданні комісії Миколаївської міської ради з розгляду земельних спорів від 11.10.11 № 10, на якому рекомендовано погодити.              
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
23. Громадянці Краєвій Ользі Григорівні для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 883 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Ольшанців, 157. 
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
24. Громадянці Проніній Наталії Іванівні для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 720 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Маршала Жукова, 157. 
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.10.11, протокол № 37, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
25. Громадянам Дмитруку Дмитру Анатолійовичу, Дмитрук Марії Іванівні та Дмитруку Анатолію Федоровичу для виготовлення технічної документації щодо складання документа (державного акта), що посвідчує право спільної сумісної власності на земельну ділянку орієнтовною площею 613 кв.м, з метою надання земельної ділянки орієнтовною площею 613 кв.м у спільну сумісну власність, для   обслуговування   жилого  будинку, господарських будівель  і споруд  по вул. Латиських Стрільців, 90. 
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
             
26. Громадянину Березніченку Івану Леонідовичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа ( договору оренди), що посвідчує право користування земельною ділянкою  орієнтовною площею 1466 кв.м, з метою передачі в оренду терміном на 25 років, для обслуговування   жилого  будинку, господарських     будівель  і споруд  по вул. Ударній, 5. 
Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
27. Громадянці Висоцькій Тетяні Іванівні для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 882 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Металургів, 7/1. 
Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
       
28. Громадянину Поді Андрію Юрійовичу для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 910 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Металургів, 7.               
Пункт 28 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
29. Громадянці Тумко Раїсі Миколаївні для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 543 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Вільній, 17/1. 
Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
        
30. Громадянину Мамоту Ігорю Миколайовичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 640 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Єсеніна, 92. 
Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
   
31. Громадянам Чупрікову Андрію Олександровичу, Чуприковій Олені Валеріївні для виготовлення  технічної документації щодо складання документів (державного акта та договору оренди) на земельну   ділянку загальною орієнтовною площею 1777 кв.м, з метою надання земельної ділянки у спільну сумісну власність орієнтовною площею 1000 кв.м та орієнтовною площею 777 кв.м -в оренду терміном на 25років, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Литовченка, 70 без згоди суміжного землекористувача по вул. Литовченка, 68.
Дане питання розглядалось на засіданні комісії Миколаївської міської ради з розгляду земельних спорів від 11.10.11№ 10, на якому рекомендовано погодити.              
Пункт 31 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
32. Громадянці Панасюк Зінаїді Дмитрівні для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 506 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. 2 Шосейному, 9. 
Пункт 32 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
33. Громадянам Облак Вікторії Валентинівні, Тарасенко Олені Олексіївні та Луконіній Єлизаветі Олексіївні для виготовлення технічної документації щодо складання документа (державного акта) на   земельну ділянку орієнтовною площею 466 кв.м, з метою надання земельної ділянки у спільну сумісну власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Приміському, 21.
Пункт 33 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
34. Громадянці Савченко Тамарі Іванівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документів (державного акта та договору оренди) на земельну ділянку загальною орієнтовною площею 1014 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність орієнтовною площею 1000 кв.м та орієнтовною площею 14 кв.м - в оренду терміном на 25 років для обслуговування   жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. 4 Прибузькому, 9.
Пункт 34 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
35. Громадянину Докієнку Олександру Івановичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 530 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Жовтня, 22. 
Пункт 35 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
36. Громадянці Воронцовій Галині Володимирівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 969 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Ольшанців, 210. 
Пункт 36 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
         
37. Громадянці Єдаменко Людмилі Григорівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 834 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Торговій, 110. 
Пункт 37 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
38. Громадянці Таран Олені Володимирівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 420 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для ведення садівництва на ділянці № 197 у складі СВТ “Зорька”.        
Пункт 38 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
39. Громадянину Лозі Михайлу Івановичу для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 477 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Новорічній, 5. 
Пункт 39 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 
40. Громадянці Палко Валентині Єрусланівні для виготовлення земельної ділянки у власність для   обслуговування жилого будинку, технічної документації щодо складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 500 кв.м, з метою надання господарських будівель і споруд  по пров. Львівському, 34. 
Пункт 40 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 40 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
41. Громадянці Аман Валентині Михайлівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 678 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Ольшанців, 278. 
Пункт 41 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 41 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
42. Громадянці Катрич Лілії Олександрівні для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 484 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Новаторів, 17. 
Пункт 42 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 42 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
 
43. Громадянці Сандольській Світлані Григорівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 521 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Райдужній, 1-в. 
Пункт 43 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 43 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
44. Громадянину Лукіну Олександру Васильовичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 998 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Генерала Шепетова, 36. 
Пункт 44 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 44 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
45. Громадянину Бартальову Едуарду Юрійовичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 962 кв.м, з метою надання земельної ділянки, у власність для ведення садівництва на ділянці № 35 у складі ОСК “Прибужжя”.             
Пункт 45 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11. протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 45 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
 
46. Громадянину Шимку Івану Івановичу для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (договору оренди) на земельну ділянку орієнтовною площею 597 кв.м, з метою передачі земельної ділянки в оренду терміном на 2 роки, для визнання права власності на жилий будинок по вул. Лесі Українки, 8/1. 
Пункт 46 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 46 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
     2. Внести зміни  до рішень міської ради:
     1. Внести зміну до пункту 5  розділу 1  рішення  міської   ради   від 20.10.11 № 10/28:  
  - слово   “Шапіто”  замінити   словом “Шапіро”  
(Підстава: уточнення прізвища замовника)
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 07.11.11, протокол № 38, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
       2. Внести зміну до пункту 6  розділу 1  рішення  міської   ради   від 20.10.11 № 10/28:  
  - цифру   “506”  замінити   цифрою “560”  
(Підстава: уточнення номера земельної ділянки)
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
3. Пункт 2 розділу 2 рішення Миколаївської міської ради від 20.10.11 №10/28 визнати таким що втратив чинність.
(Підстава: ст. 123 Земельного кодексу України)
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.11.11, протокол № 39, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 24.11.11)
 
3. Зобов’язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття рішення подати до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради погодженні технічні документації із землеустрою.
 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В. І.
 


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: