Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА_МІСЬКА_РАДА


РІШЕННЯ

№ 15/37 від 2012-03-01

Про  надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документа (державного акта, договору оренди), що посвідчує право власності, спільної сумісної власності,  спільної часткової власності та право користування на земельні ділянки громадянам   по    Корабельному району м. Миколаєва


Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.04 № 677 “Про затвердження Порядку розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок”,  міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо складання документів (державного акта та договору оренди) на земельні ділянки:
 
1. Громадянці Федоренко Світлані Миколаївні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для ведення садівництва на ділянці № 34 у складі ОСК “Прибужжя”.             
             
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.02.12, протокол № 47, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2. Громадянці Савкіній Ірині Миколаївні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для ведення садівництва на ділянці № 33 у складі ОСК “Прибужжя”.             
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.02.12, протокол № 47, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
3. Громадянці Любенко Надії Іванівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Металургів, 167. 
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.02.12, протокол № 47, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
4. Громадянці Черепаці Ларисі Василівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 920 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Торговій, 210/1.          
Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.02.12, протокол № 47, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
5. Громадянину Заічкіну Віктору Івановичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 623 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул.Ленінградській, 93. 
Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.02.12, протокол № 47, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
6. Громадянам Клименко Любові Миколаївні, Алексєєвій Антоніні Миколаївні для виготовлення  технічної документації щодо складання документа (державного акта) на земельну ділянку  орієнтовною площею 929 кв.м, з метою надання земельної ділянки у спільну сумісну власність для     обслуговування    жилого  будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Братській, 82. 
Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.02.12, протокол № 47, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
7. Громадянці Іваненко Любові Григорівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 805 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Тернопільській, 112/1.                 
Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.02.12, протокол № 48, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
8. Громадянину Волгушеву Сергію Євгеновичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 715 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Тернопільській, 112/2.             
Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.02.12, протокол № 48, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
9. Громадянину Єгорову Олександру Яковичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 490 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по пров. Об’їздному, 25.             
Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.02.12, протокол № 48, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
10. Громадянам Романенко Ірині Михайлівні та Романенко Світлані Миколаївні для виготовлення  технічної документації щодо складання документа (державного акта) на земельну ділянку  орієнтовною площею 449 кв.м, з метою надання земельної ділянки у спільну сумісну власність для    обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Богдана Хмельницького, 1/13. 
Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.02.12, протокол № 48, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
11. Громадянці Кирильченко Ользі Анатоліївні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 867 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по пров. 1 Прибузькому, 30. 
 
Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.02.12, протокол № 48, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
 12. Громадянам Яник Катерині Анатоліївні, Камінській Тетяні Всеволодівні та Камінському Дмитру Анатолійовичу для виготовлення технічної документації щодо складання документів (державного акта та договору оренди) на земельну ділянку загальною орієнтовною площею 1500 кв.м, з метою надання земельної ділянки у спільну сумісну власність орієнтовною площею 1000 кв.м  та орієнтовною площею 500 кв.м - в оренду строком на 25 років, для обслуговування жилого  будинку, господарських       будівель і споруд  по вул. Марії Ульянової, 235.  
Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.01.12, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
  13. Громадянину Стахорському Олександру Васильовичу для виготовлення технічної документації щодо складання документів (державного акта та договору оренди) на земельну   ділянку орієнтовною площею 1538 кв.м, у тому числі: 1000 кв.м у власність, 538 кв.м в оренду, терміном на 25 років, за рахунок земель міста, не наданих у власність або користування, з віднесенням їх до земель житлової забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Ольшанців, 39.
Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 20.02.12, протокол № 49 на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 13 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
14. Громадянину Власову Миколі Дмитровичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 958 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Пархоменка, 106.      
Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 20.02.12, протокол № 49, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 14 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
15. Громадянці Неус Вірі Григорівні для виготовлення технічної документації щодо складання   документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 340 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для   ведення садівництва на ділянці № 78 у складі СТ “Зорька”.   
Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 20.02.12, протокол № 49, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 15 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
16. Громадянці Кулинич Світлані Григорівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 504 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для ведення садівництва на ділянці № 54 у складі ОК СВТ “Харчовик”.              
Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 20.02.12, протокол № 49, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 16 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
17. Громадянці Слюсаренко Мар’яні Олександрівні для виготовлення технічної документації щодо складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 775 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Адмірала Ушакова, 1. 
             
Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 20.02.12, протокол № 49, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 17 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
 
18. Громадянину Блинову Олександру Вікторовичу для виготовлення технічної документації щодо складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 884 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Металургів, 162. 
Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 20.02.12, протокол № 49, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 18 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
     19. Громадянам Волоховій Ользі Миколаївні та Дроздовій Любові Миколаївні для виготовлення технічної документації щодо складання документів (державного акта та договору оренди) на земельну ділянку загальною орієнтовною площею 524 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул.  295 Стрілецької Дивізії, 35.
Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 20.02.12, протокол № 49, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 19 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
20. Громадянці Кравченко Валентині Павлівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 940 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Братській, 88. 
Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 27.02.12, протокол № 50, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 20 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
21. Громадянину Курасу Зіновію Івановичу для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 599 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Маршала Жукова, 109. 
Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 27.02.12, протокол № 50, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 21 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
22. Громадянці Пироженко Галині Семенівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 636 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Менделєєва, 35 
Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 27.02.12, протокол № 50, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 22 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
23. Громадянці Бочкарьовій Валентині Георгіївні для виготовлення технічної документації щодо  складання документа (договору оренди) на земельну ділянку орієнтовною площею 637 кв.м, з метою надання земельної ділянки в оренду строком на 25 років, для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по пров. Короткому, 4 
Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 27.02.12, протокол № 50, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 23 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
24. Громадянці Стадник Оксані Миколаївні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 731 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність, для обслуговування жилого будинку, господарських   будівель і споруд  по вул. Остапа Вишні, 135 
Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 27.02.12, протокол № 50, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 24 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
25. Громадянці Поліщук Юлії Володимирівні для виготовлення технічної документації щодо   складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 550 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для ведення садівництва на ділянці № 264 у складі ОСК “Прибужжя”.             
Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 27.02.12, протокол № 50, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
  (Пункт 25 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
      2. Внести зміни  до рішень міської ради:
 
       1. Внести зміну до пункту 10  розділу 1  рішення  міської   ради   від 26.01.12 № 14/36:  
      - слово “Раїсі” замінити  словом “Таїсі” 
    (Підстава: технічна помилка)
Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 13.02.12, протокол № 48, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
2.  Внести зміну до пункту 29 розділу 1  рішення  міської   ради   від 23.12.12 № 12/46:  
      - слово “Петровичу” замінити  словом “Сергійовичу”
      (Підстава: технічна помилка)
Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 16.01.12, протокол № 45, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
    (Пункт 2 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
      3.  Внести зміну до пункту 11  розділу 1  рішення  міської   ради   від 24.11.11 № 11/43:  
“11. Громадянину Алексєєву Василю Миколайовичу для виготовлення технічної документації щодо складання документа (державного акта) на земельну ділянку орієнтовною площею 516 кв.м, з метою надання земельної ділянки у власність для обслуговування жилого будинку, господарських       будівель і споруд  по вул. Адмірала Лазарева, 3” викласти в такій редакції:
“3. Громадянину Алексєєву Василю Миколайовичу для виготовлення технічної документації щодо складання документа (договору оренди) на земельну ділянку орієнтовною площею 516 кв.м, з метою надання земельної ділянки в оренду строком на 2 роки для визнання права власності на   жилий   будинок,  господарські    будівлі    і     споруди  по вул. Адмірала Лазарева, 3.”
(Підстава: уточнення умов надання земельної ділянки)
Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури,   будівництва та регулювання земельних відносин від 27.02.12. протокол № 50, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд  міської ради.
 
  (Пункт 3 включено на пленарному засіданні міської ради від 01.03.12)
 
3. Зобов’язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття рішення подати до управління земельних ресурсів Миколаївської міської ради погодженні технічні документації із землеустрою.
 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гуллєра В. І.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: