Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

25 вересня 2018                                                                                       № 291р

Про внесення змін до розпорядження

міського голови від 03.03.2017 № 54р

«Про затвердження структур та

Положень про структурні підрозділи

виконавчого комітету Миколаївської

міської ради» (зі змінами)

 

Враховуючи розпорядження міського голови від 31.08.2018 № 256р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 27.02.2017 № 45 р «Про затвердження штатної чисельності виконавчих органів Миколаївської міської ради», керуючись п. п. 19, 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 03.03.2017  № 54р «Про затвердження структур та Положень про структурні підрозділи виконавчого комітету Миколаївської міської ради» зі змінами, внесеними розпорядженнями міського голови від 29.08.2017 № 279р, від 03.10.2017 № 319р, від 25.07.2018 № 212р.

1.1. Внести зміни до структури департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради:

1.1.1. Вилучити 1 одиницю начальника та 3 одиниці головного спеціаліста відділу маркетингу, інвестицій та проектівуправління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради;

1.1.2. Ввести 2 одиниці головного спеціаліста у відділ економічного аналізу та ефективного використання бюджетних коштівуправління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради;

1.1.3. Вилучити 1 одиницю завідувача та 1 одиницю головного спеціаліста сектору регуляторної політики управління з розвитку споживчого ринку департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради;

1.1.4.Вилучити відділ маркетингу, інвестицій та проектівуправління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради;

1.1.5.Вилучити сектор регуляторної політики управління з розвитку споживчого ринку департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради.

1.2. Затвердити структуру департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради в новій редакції  (додається).

1.3.Пункт 4.3 розділу 4 «Структура та організація роботи» Положення про управління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради викласти в новій редакції:

«4.3. До складу управління входять:

- заступник директора департаменту – начальник управління1

відділ соціально-економічного програмування

-  начальник відділу1

- головний спеціаліст 2

відділ економічного аналізу та ефективного використання бюджетних коштів

- начальник відділу1

- головний спеціаліст4

відділ ефективного використання виробничих ресурсів та розвитку підприємництва

- начальник відділу1

- головний спеціаліст                                                               3»

1.4. Пункт 4.3 розділу 4 «Структура та організація роботи» Положення про відділ економічного аналізу та ефективного використання бюджетних коштів управління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради викласти в новій редакції:

«4.3. До складу відділу входять:

- начальник відділу -                                                                                  1

- головний спеціаліст  4».

1.5.Розділ 2 «Основні завдання» Положення про відділ економічного аналізу та ефективного використання бюджетних коштів управління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради доповнити наступними пунктами:

«2.4 Участь у реалізації політики органів місцевого самоврядування у сфері зовнішньоекономічної діяльності з метою збалансованого соціально-економічного розвитку міста у межах своєї компетенції.

2.5. Сприяння здійсненню інвестиційної діяльності на території міста».

1.6. Розділ 3 «Повноваження відділу» Положення про відділ економічного аналізу та ефективного використання бюджетних коштів управління економіки та інвестицій департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради доповнити наступними пунктами:

«3.19 Вжиття заходів щодо створення сприятливого інвестиційного клімату в місті, залучення вітчизняних та іноземних інвестицій для реалізації проектів міського розвитку.

3.20. Підготовка проектів міжнародної технічної допомоги для реалізації проектів міського розвитку.

3.21. Координація виконання проектів міжнародної технічної допомоги та взаємодія з неприбутковими організаціями з питань залучення коштів міжнародної технічної допомоги.

3.22. Участь у підготовці та проведенні семінарів, конференцій та інших заходів з питань інвестиційної діяльності.

3.23. Здійснення підготовки  відповідних інформаційних матеріалів щодо економічного потенціалу та інвестиційних можливостей міста.

3.24. Проведення в межах своєї компетенції переговорів з потенційними інвесторами.

3.25. Ведення та супроводження міської бази даних по потенційних об’єктах інвестицій та інвесторах.

3.26. Розробка прогнозів розвитку інвестиційного потенціалу міста.

3.27. Сприяння зовнішньоекономічним зв’язкам підприємств, установ та організацій, розташованих на відповідній території, незалежно від форм власності.

3.28. Сприяння у створенні на основі законодавства спільних з іноземними партнерами підприємств виробничої і соціальної інфраструктури та інших об’єктів.

3.29. Взаємодія з іноземними фінансовими фондами та організаціями, сприяння суб’єктам господарювання у налагодженні співробітництва з ними.

3.30. Організація заходів з маркетингу галузей та територій міста з метою  підвищення конкурентоспроможності міста та сприяння розвитку туристичної індустрії».

1.7. Пункт 4.3 розділу 4 «Структура та організація роботи» Положення про управління з розвитку споживчого ринку департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради викласти в новій редакції:

«4.3. До складу управління входять:

- заступник директора департаменту – начальник управління1

відділ сфери послуг

- заступник начальника управління – начальник відділу1

- головний спеціаліст 2

відділ торгівлі

- начальник відділу 1

- головний спеціаліст2

відділ цін та цінової політики

- начальник відділу1

- головний спеціаліст2».

1.8. Розділ 2 «Основні завдання » Положення про відділ цін та цінової політики управління з розвитку споживчого ринку департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради доповнити наступними пунктами:

« 2.3. Реалізація та організаційне забезпечення здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності відповідно до Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.

2.4. Координація діяльності виконавчих органів міської ради з питань, пов’язаних з розробленням та реалізацією заходів щодо проведення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності.

2.5. Розгляд та погодження в установленому законом порядку всіх проектів регуляторних актів, розроблених виконавчими органами міської ради, аналізів регуляторного впливу, виконання аналізу звітів про відстеження результативності регуляторних актів».

1.9. Розділ 3 «Повноваження відділу» Положення про відділ цін та цінової політики управління з розвитку споживчого ринку департаменту економічного розвитку Миколаївської міської ради доповнити наступними пунктами:

«3.15. Здійснення заходів щодо планування регуляторної діяльності в рамках формування планів діяльності з підготовки проектів регуляторних актів та планів-графіків відстеження результативності на наступний рік міської ради та її виконавчого комітету у порядку, встановленому законом та Регламентом міської ради, не пізніше 15 грудня поточного року.

3.16. Здійснення систематизації та затвердження планів діяльності виконавчих органів міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на наступний рік, планів-графіків відстеження результативності.

3.17. Ведення реєстру діючих регуляторних актів та реєстру регуляторних актів, що втратили свою чинність.

3.18. Проведення моніторингу реалізації регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчими органами міської ради.

3.19. Опрацювання та щорічна підготовка звіту щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами міської ради.

3.20. Здійснення методичного забезпечення діяльності виконавчих органів міської ради, надання методичних консультацій розробникам регуляторних актів з питань здійснення державної регуляторної політики.

3.21. Здійснення контролю за виконанням виконавчими органами міської ради, комунальними підприємствами, установами, організаціями Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.

3.22. Порушення перед міським головою питання щодо недотримання виконавчими органами міської ради, комунальними підприємствами, установами, організаціями вимог Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”.

3.23. Розгляд та погодження проектів рішень міської ради та виконавчого комітету міської ради, що стосуються підприємництва, та всіх проектів регуляторних актів, розроблених виконавчими органами міської ради.

3.24. Надання до уповноваженого органу міської ради якісної інформації про діяльність виконавчого органу для розміщення на офіційному сайті Миколаївської міської ради.

3.25. Здійснення співробітництва з громадськими організаціями підприємців у межах повноважень.

3.26. Участь у діяльності робочих груп, комісій та конкурсних комітетів, де розглядаються питання, пов’язані з діяльністю суб’єктів господарювання.

3.27. Взаємодія з виконавчими органами міської ради у процесі виконання покладених на відділ завдань.

3.28. Підготовка та внесення пропозицій на розгляд міської ради з питань удосконалення нормативно-правової бази щодо реалізації на місцевому рівні державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності.

3.29. Внесення міському голові пропозицій з питань удосконалення роботи виконавчого органу».

2. Начальнику відділу кадрів Миколаївської міської ради Кузьмичовій Н.В., начальнику відділу бухгалтерського обліку Миколаївської міської ради Щербаковій І.М. провести відповідні організаційні заходи згідно з діючим законодавством.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Криленка В.І.

 

Перший заступник

міського голови                                                                 В.І.Криленко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження

міського голови

від 25 вересня 2018

№ 291р

СТРУКТУРА

департаменту економічного розвитку

 Миколаївської міської ради

Найменування

Штатна чисельність (одиниць)

Директор департаменту

1

Управління економіки та інвестицій

13

Управління з розвитку споживчого ринку

10

Разом

24

 

Опубліковано: 1 жовтня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: