Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30 травня 2018                                                                               № 118р

Про завершення службового

розслідування відносно директора

департаменту житлово-комунального

господарства Миколаївської міської

ради Палька А.М.

 

         Розглянувши службову записку голови комісії з проведення службового розслідування відносно директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Палька А.М. про завершення службового розслідування від 24.05.2018 вих. № 709/21-04-03, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13.06.2000 № 950 «Про затвердження Порядку проведення службового розслідування стосовно осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та осіб, які для цілей Закону України «Про запобігання корупції» прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування», керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Службове розслідування відносно директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Палька А.М. вважати завершеним 31.05.2018.

 

2. Акт за результатами службового розслідування для надання пропозицій, усунення недоліків та притягнення винних до дисциплінарної відповідальності направити заступнику міського голови Степанцю Ю.Б.

 

3. Поновити у здійсненні повноважень на посаді директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Палька А.М. у зв’язку із завершенням проведення службового розслідування з 01.06.2018.

 

4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                                                     О.Ф. Сєнкевич

Опубліковано: 1 червня 2018р.


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: