Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

01 грудня 2017                                                                                   № 370р

Про внесення змін до розпису

міського бюджету міста Миколаєва

на 2017 рік,  у зв'язку зі зміною

обсягів міжбюджетних

трансфертів з інших бюджетів

 

        Відповідно до Бюджетного кодексу України, розпорядження голови облдержадміністрації  від 03.11.2017 №434-р, розшифровки про зміни до помісячного розпису асигнувань (за винятком надання кредитів з бюджету) загального  фонду бюджету на 2017 рік  управління житлово-комунального господарства Миколаївської облдержадміністрації від 06.11.2017 № 04, розшифровки про зміни до помісячного розпису спеціального фонду бюджету (за винятком власних надходжень бюджетних установ та відповідних видатків) на 2017 рік  управління житлово-комунального господарства Миколаївської облдержадміністрації від 06.11.2017 № 05, на підставі пункту 4 рішення міської ради від 23.12.2016 № 13/26 «Про міський бюджет міста Миколаєва на 2017 рік», керуючись пунктом 13 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Бондаренко)  внести зміни до розпису міського бюджету міста Миколаєва на 2017 рік, передбачивши   зменшення: 

1.1. Доходів спеціального фонду по  ККД 41036600  «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води,  централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення ( з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що  затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування » на 22653,699 тис. гривень.

          1.2. Видатків споживання спеціального фонду департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради по КПКВК 4016150

«Погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування» на 22653,699  тис. гривень.

 

2. Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Бондаренко)  внести зміни до розпису міського бюджету міста Миколаєва на 2017 рік, передбачивши   збільшення: 

2.1. Доходів загального фонду по  ККД 41036600  «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води,  централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що  затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування » на 22653,699 тис. гривень.

      2.2. Видатків споживання загального фонду департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради по КПКВК 4016150

«Погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування» на 22653,699 тис. гривень.

 

         3.  Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Бондаренко) внести зміни до розпису міського бюджету міста Миколаєва 2017 рік відповідно до пунктів 1-2 цього розпорядження та включити їх до затвердження і коригування бюджету при внесенні змін до міського бюджету на сесії міської ради.

          4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови - директора департаменту фінансів Миколаївської міської ради Бондаренко В.І.

 

Перший заступник міського голови                                                  А.Д.Дадівєрін


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: