Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

10 січня 2017                                                                                       № 1р

Про призупинення навчально-

виховного процесу у загальноосвітніх

та позашкільних навчальних закладах

м. Миколаєва

 

         У зв’язку зі складними погодними умовами та з метою запобігання зростанню захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип, керуючись ст. 20 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», п. 9.20 постанови Головного державного санітарного лікаря України від 14.08.2001 № 63 «Державні санітарні правила і норми влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчально-виховного процесу ДСанПіН», пп. 5 п. 5 р. IV Порядку організації та проведення санітарно-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій, затвердженого наказом МОЗ України від 06.11.2015 № 732 «Про затвердження нормативно-правових актів з питань організації та проведення санітарно-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій», п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Призупинити навчальний процес у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах з 12.01.2017 по 14.01.2017.

2. Управлінню освіти Миколаївської міської ради (Деркач) вжити необхідних заходів, що пов’язані з призупиненням навчального процесу у загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах м. Миколаєва.

3. Відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради оголосити через засоби масової інформації про призупинення навчального процесу у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах м. Миколаєва.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

 

 

Міський голова                                                                    О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: