Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

12 серпня 2016                                                                                      № 700

Про визнання рішень виконкому

Миколаївської міської ради від __.__.____

№ ____, від __.__.____ № ____ такими, що

втратили чинність

 

         Розглянувши документи про визнання рішення виконкому Миколаївської міської ради від __.__.____ № ____, від __.__.____ № ____ такими, що втратили чинність, встановлено:

- розпорядженням Братської районної державної адміністрації Миколаївської області від __.__.____ № ____ -р «Про влаштування на спільне проживання та виховання __________ ______ _______, __.__.____   р.н. та __________ ______ _______, __.__.____   р.н.»  __________ ______ _______, __.__.____   р.н., влаштовано до прийомної сім»ї __________ ______ _______та __________ ______ _______.

Згідно з викладеним, виходячи з інтересів дитини, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Рішення виконкому Миколаївської міської ради від __.__.____ № ____ “Про влаштування малолітнього __________ ______ _______, __.__.____   р.н., до Миколаївського обласного будинку дитини” визнати таким, що втратило чинність.

2. Рішення виконкому Миколаївської міської ради від __.__.____ № ____ “Про внесення змін до рішення виконкому Миколаївської міської ради від __.__.____ № ____ ” визнати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Інгульського району Миколаївської міської ради Пушкаревську В.М.

 

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: