Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

25 березня 2016                                                                                       №  275

Про дозвіл ………………………,

……………………....  на надання згоди

на укладання договору купівлі-продажу

житла,  яке  належить    громадянам   на

праві приватної власності

 

     Розглянувши документи про дозвіл ………………,    ………………..   на надання згоди на укладання договору купівлі-продажу житла, яке належить громадянам на праві приватної власності, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 59, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 31, 32, 242 Цивільного кодексу України, керуючись п.п. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

      1. Дозволити    неповнолітньому   …………………………. р.н., продати  1/3  частки  квартири … по вул.  …………, будинок ....  у м. Миколаєві, що є приватною власністю дитини, в зв’язку з даруванням     1/3    частки   квартири  …………  по вул. ………..,    будинок  …  у м. Херсоні, а також підписати відповідні документи за умови надання батьками дитини письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочину.

     2. Дозволити законним представникам …………………,…………., від імені малолітньої ………………………… р.н, продати 1/3 частки квартири  …….. по вул.  ……….., будинок …… у м. Миколаєві, що є приватною власністю дитини в зв’язку з даруванням  1/3    частки       квартири    ………. по вул. ………., будинок  …  у м. ………,  а також підписати відповідні документи.

    3. Зобов’язати законних представників неповнолітнього, малолітньої, у трьох місячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району  Миколаївської міської ради документи, що підтверджують  право власності дітей на придбане житло.

    4. Попередити законних представників неповнолітнього,  малолітньої  про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

    5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

 

Міський голова                                                                                         О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: