Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

25 березня 2016                                                                                    №  274

    Про   дозвіл   громадянам  …

    ……………………………….

    ……………………………….

    на укладання договору дарування

 

 

     Розглянувши   документи  про  дозвіл громадянам …………………………………………………………..    на  укладання договору  дарування, відповідно до ст.ст. 31, 32,  242, 717-719   Цивільного     кодексу України, ст.ст. 17, 18  Закону  України  “Про охорону дитинства”,  керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34   Закону    України “Про     місцеве     самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

       1. Дозволити гр. …………….   подарувати  1/3 частки квартири ……….. по ………….., будинок  …………….  у м. ………….., що є її приватною власністю  неповнолітньому ……………………..    р.н.,    в  зв’язку    з   продажем    1/3 частки   квартири  …………. по вул.  …………., будинок ……..  у м. Миколаєві.

     2. Дозволити      неповнолітньому       ………………………………………,

…………..  р.н., прийняти в дар   1/3 частки   квартири ………..  по вул. ……….., будинок  ……  у м. ………..,  а також підписати відповідні документи за умови надання батьками дитини письмової нотаріально-посвідченої згоди на вчинення правочину.

     3. Дозволити гр. …………………   подарувати 1/3 частки   квартири ……..  по вул. ………., будинок  ..  у м. ………,  малолітній   ………………..  р.н.,  в зв’язку з продажем 1/3 частки   квартири  ………. по вул.  ……….., будинок …… у м. Миколаєві.

     4. Дозволити законним представникам, ………………….., ……………, прийняти в дар від імені та на ім’я малолітньої ………………………… р.н.,   1/3 частки   квартири ………  по вул. ……., будинок .. у м. …………, а також підписати відповідні документи.

    5. Попередити законних представників неповнолітнього, малолітньої про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дітей.

    6. Зобов’язати законних представників неповнолітнього, малолітньої у тримісячний  термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради копію документу, що підтверджує право власності дітей на придбане житло.

    7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

 

Міський голова                                                                               О.Ф. Сєнкевич                


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: