Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

25 березня 2016                                                                                       №  276

  Про дозвіл  …………………

  ………………на       оформлення

  свідоцтва  про          реєстрацію

  транспортного засобу

 

       Розглянувши документи, про дозвіл …………………..  на  оформлення   свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, встановлено,   що  батько дитини, помер 05.06.2014 року.

    Відповідно до   ст. 17  Закону України    «Про охорону дитинства»,   ст. ст. 31, 242    Цивільного     кодексу    України,       керуючись п.п. 4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

    1. Дозволити законному представнику   ………………………. оформити свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу автомобіля марки …………., реєстраційний номер …………..,  з обов’язковим оформленням малолітнього  …………………………………..  р.н.,  в свідоцтві про реєстрацію технічного засобу, як співвласника, а також підписати відповідні документи.

        2. Зобов’язати законного представника дитини у трьохмісячний термін надати до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради документи, що підтверджують право власності дитини на зареєстроване майно.

  3. Попередити законного представника дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту майнових прав дитини.

     4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради Мамонтову О.Є.

 

Міський голова                                                                          О.Ф. Сєнкевич    


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: