Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

25 березня 2016                                                                                       №  243

Про надання дозволу неповнолітній

особі на підписання заяви про

визначення часток у праві спільної

сумісної власності за померлим

співвласником

 

         Розглянувши заяву та документи, надані заявниками, про надання дозволу неповнолітній особі на підписання заяви про визначення часток у праві спільної сумісної власності за померлим співвласником, відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, ст.ст. 59, 176, 177 Сімейного кодексу України, ст.ст. 32, 357, 242, ч. 2 ст. 370 Цивільного кодексу України, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл неповнолітньому ________________________, ___________ р.н., на підписання заяви про визначення за померлим співвласником ______________________ ____ частки у праві спільної сумісної власності на квартиру ____ по проспекту ____________, будинок _____ у м. Миколаєві, співвласником якої є неповнолітній ________________,             __________ р.н.

2. Попередити матір неповнолітнього про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту житлових прав дитини.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської міської радиБакалову Н.В.

 

Міський голова                                                                                    О.Ф. Сєнкевич


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: