Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
   
від 30 листопада 2015м. Миколаїв № 282p
   

Про внесення змін до розпорядження

міського голови від 17.06.2015 № 137р

«Про внесення змін до розпису

міського бюджету міста Миколаєва

на 2015 рік,  у зв'язку зі зміною

обсягів міжбюджетних  трансфертів

з інших бюджетів»

   
      
  Відповідно до Бюджетного кодексу України, розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації  від 20.11.2015 №368-р «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 22.06.2015 №186-р»,  на підставі пункту 4 рішення міської ради від 23.01.2015 № 45/5 «Про міський бюджет міста Миколаєва на 2015 рік», керуючись пунктом 13 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

         1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 17.06.2015               № 137р «Про внесення змін до розпису  міського бюджету міста Миколаєва на 2015 рік,  у зв'язку зі зміною  обсягів міжбюджетних  трансфертів з інших бюджетів», виклавши пункт 1 у такій редакції:

«1. Департаменту фінансів Миколаївської міської ради (Бондаренко)  внести зміни до розпису міського бюджету міста Миколаєва на 2015 рік, передбачивши збільшення: 

1.1. Доходів  загального фонду  по  ККД 41036600 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, опалення та постачання гарячої води, послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання, водовідведення, опалення та постачання гарячої води тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування»  на 66986,560 тис. гривень.

1.2. Доходів  спеціального фонду по  ККД 41036600 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, опалення та постачання гарячої води, послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання, водовідведення, опалення та постачання гарячої води тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування »  на 15405,197 тис. гривень.

 

          1.3. Видатків споживання загального фонду департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради по КТКВК 100602 «Погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, опалення та постачання гарячої води, послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання, водовідведення, опалення та постачання гарячої води тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування»  на  66986,560  тис.гривень.

 

         1.4. Видатків споживання спеціального фонду департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради по КТКВК 100602 «Погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, опалення та постачання гарячої води, послуги з централізованого водопостачання, водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання, водовідведення, опалення та постачання гарячої води тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування»  на  15405,197 тис.гривень».

 

    2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови - директора департаменту фінансів Миколаївської міської ради Бондаренко В.І.

      
Міський голова   
    О.Ф.Сєнкевич
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: