Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
   
від 13 листопада 2015м. Миколаїв № 1008
   

Про затвердження поточних

індивідуальних технологічних

нормативів використання питної

води МКП «Миколаївводоканал»

(ВН. ЗМІН №635 ВІД 22.07.16)

   
       

ВН. ЗМІН

   Розглянувши звернення керівництва МКП «Миколаївводоканал», з метою забезпечення раціонального використання водних ресурсів, стимулювання діяльності МКП «Миколаївводоканал» до зменшення втрат питної води під час її виробництва, транспортування та розподілення, оптимізації собівартості послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, на виконання ст. 29 Закону України «Про питну воду та питне водопостачання», згідно з Порядком розроблення та затвердження технологічних нормативів використання питної води підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання та/або водовідведення, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.06.2014 № 179, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 03.09.2014 № 1062/25839, керуючись п. 3 ч. 1 ст. 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», пп. 2 п. «а» ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

 

 

1. Затвердити розроблені державним підприємством «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства», погоджені управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївським регіональним управлінням водних ресурсів Державного агентства водних ресурсів України поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води міським комунальним підприємством «Миколаївводоканал», значення яких становить 434,66 мі/1000 мі піднятої води, строком на п’ять років.

 

2. МКП «Миколаївводоканал» (Кулажкіну) формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення здійснювати відповідно до річних планів ліцензованої діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, розроблених на підставі затверджених поточних індивідуальних нормативів використання питної води.

 

 

3. Рішення набуває чинності з часу його прийняття.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гайдаржи В.В.

      

 Перший заступник

міського голови

    Ю.Г. Андрієнко
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: