Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 

22 липня 2016                                                                                       № 635

 

Про внесення змін до рішення

виконкому міської ради від 

13.11.2015 № 1008

 

 

Розглянувши звернення керівництва МКП «Миколаївводоканал», з метою забезпечення раціонального використання водних ресурсів, стимулювання діяльності МКП «Миколаївводоканал» до зменшення втрат та витрат питної води під час її виробництва, транспортування та розподілення, оптимізації собівартості послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, у зв’язку з внесенням змін до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.06.2014 № 179, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України № 1062/25839, на виконання ст. 29 Закону України «Про питну воду та питне водопостачання», керуючись п. 3 ч. 1 ст. 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», пп. 2 п. «а» ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни до пункту 1 рішення виконкому міської ради від 13.11.2015 № 1008 «Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води МКП «Миколаївводоканал», виклавши його в новій редакції:

«1. Затвердити розроблені державним підприємством «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства», погоджені управлінням екології та природних ресурсів Миколаївської обласної державної адміністрації та Миколаївським регіональним управлінням водних ресурсів Державного агентства водних ресурсів України, поточні індивідуальні нормативи використання питної води міським комунальним підприємством «Миколаївводоканал», значення яких становить 419,81 мі/1000мі, у тому числі для:

- втрат питної води – 280 мі/1000мі;

- технологічних витрат питної води в системах водопостачання – 138,38 мі/1000мі;

- технологічних витрат питної води в системах водовідведення – 1,43 мі/1000мі.»

 

2. МКП «Миколаївводоканал» (Дуденку) формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення здійснювати відповідно до річних планів ліцензованої діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, розроблених на підставі затверджених поточних індивідуальних нормативів використання питної води.

 

3. Рішення набуває чинності з часу його прийняття.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Гайдаржи В.В.

 

 

 

Міський голова                                                                                      О.Ф.Сєнкевич

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: