Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 15 вересня 2015м. Миколаїв № 49/46
   

Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо

відведення земельних ділянок громадянам та внесення змін до

рішень міської ради по Заводському  району                              

м. Миколаєва (Р.2 ІНШ. РЕД. №3/13 ВІД 09.02.16)


 

   
 Р.2 ІНШ. РЕД.     

 Розглянувши звернення  громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 

 ВИРІШИЛА:

 

 

 

            1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

 

 

 

            1. Громадянину Бездольному Анатолію Григоровичу  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 277 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її в оренду строком на 2 роки для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок, господарські будівлі і споруди за адресою: вул. 4 Ялтинська,13.

 

 

 

             Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол №152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

        2.   Громадянину  Вертку Володимиру Леонтійовичу   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 443 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:                                        вул. Скороходова,118.

 

             Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол №152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

            3.   Громадянці  Самсоновій Світлані Вікторівні    для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 900 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: пров.Б,10 (Мала Корениха).                                              

 

 

 

             Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол №152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

              4. Громадянці Купчій Валентині Іванівні    для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 900 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Чигрина,190/1.                                         

 

 

 

               Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол №152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

 

 

               5.   Громадянину Алексєєву Андрію Володимировичу  продовжити термін дії дозволу на складання проекту землеустрою від  04.03.2010 № 44/29 щодо відведення у власність земельної ділянки  площею 1000 кв.м, за  рахунок земель гр.Алексєєвої Е.А. по вул.Миру,47 (Мала Корениха) для  будівництва та обслуговування  індивідуального  житлового будинку та господарських споруд за адресою: вул.Миру, 47-б (Мала Корениха).

 

 

 

            Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол №152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

              6.  Громадянину Колесову Олександру Адольфовичу   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 445 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Млинна,35.                                     

 

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

 

 

 

           Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол №152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

              7. Громадянам Шалигіну Анатолію Миколайовичу та Шалигіну Миколі Анатолійовичу   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 375 кв.м, із земель комунальної власності, у тому числі земельна ділянка № 1 площею 318 кв.м , земельна ділянка №2 площею 57 кв.м,  з метою передачі її в оренду строком на 2 роки для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок, господарські будівлі і споруди за адресою: вул. 5 Слобідська,144/2.

 

           Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.08.2015, протокол №153, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

 

 

          2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

         3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови   Андрієнка Ю.Г.  

 

 

 

      

Міський голова 

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: