Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 лютого 2016                                                                              № 3/13

 Про надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо

відведення земельних ділянок громадянам та внесення змін до

рішень міської ради по Заводському  району                         

м. Миколаєва

 

          Розглянувши звернення  громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, рекомендації постійних комісій міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України "Про оренду землі", "Про землеустрій", "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

 ВИРІШИЛА:

 

            1.Надати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:

 

          1. Громадянці Бабінській  Олені Петрівні для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 270 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її в оренду строком на 2 роки для визнання права власності на індивідуальний житловий будинок, господарські будівлі і споруди за адресою: Залізничне селище,71.

             Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

          2.  Громадянці Кузнецовій Олімпіаді Миколаївні    для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної  ділянки орієнтовною площею 99.6 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у  власність, із домоволодіння № 16 по вул.6 Поперечній,  для будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку,   господарських будівель і споруд  з подальшим присвоєнням окремої адреси.

           Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

           3.  Громадянці Агабековій Олені Володимирівні  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки № 379  орієнтовною площею 1170 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у  власність  для  ведення садівництва в  СТ «Бугський ».

           Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

             Пункт 3 на пленарному засіданні міської ради від 09.02.2016 перенесено на чергове засідання міської ради за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

         4. Громадянину Тістолу Сергію Миколайовичу для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 356 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність для  будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул. Дачна,59.

 

           Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

           5.  Громадянину Ступаченку Сергію Михайловичу для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 151 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність для  будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул.1 Наскрізна,37.

 

          Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

              6.  Громадянці Єрентюк Наталії Василівні  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 727 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у власність для  будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою: вул. Миру,4 (Мала Корениха).

 

             Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

              7.  Громадянці Гульчак Лідії Олександрівні   для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки № 8 орієнтовною площею 420 кв.м, із земель комунальної власності, з метою передачі її у  власність  для  ведення садівництва в  СТ «Бузьке-2».

 

             Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

             8. Громадянам Григор’євій Альоні Вікторівні та  Туцькій Людмилі Марківні  для виготовлення проекту землеустрою  щодо    відведення   земельної    ділянки орієнтовною площею 243 кв.м, із земель комунальної власності,  з метою передачі її у спільну сумісну власність для  будівництва та  обслуговування індивідуального жилого будинку  та господарських будівель і споруд  за адресою:  вул.Скороходова,102/3.

 

            Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол №155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

        2. Внесення змін до рішень міської ради :

        1. Розділ 4 рішення міської ради від 12.08.2015 № 49/15: «4. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою» викласти в такій редакції: «4. Зобов'язати замовників надати до центру адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою».

          Підстава: положення ст. 22 Закону України « Про землеустрій».

 

         2. Розділ 2 рішення міської ради від 15.09.2015 № 49/46 :                            « 2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою» викласти в такій редакції:                          « 2. Зобов'язати замовників надати до центру адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою»

          Підстава: положення ст. 22 Закону України « Про землеустрій».

        

         3. Розділ 2 рішення міської ради від 15.09.2015 № 49/46 :                            « 2. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою» викласти в такій редакції:                        « 2. Зобов'язати замовників надати до центру адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою».

          Підстава: положення ст. 22 Закону України « Про землеустрій».

          3. Зобов'язати замовників  надати до центру надання адміністративних  послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію Миколаївської міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого),  заступника міського голови   Гайдаржи В.В.

 

 Міський голова                                                               О.Ф. Сєнкевич

 

 

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: