Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 15 вересня 2015м. Миколаїв № 49/41
   

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення

змін до рішень міської ради по Корабельному району               

м. Миколаєва (Р.3 ІНШ. РЕД. №3/15 ВІД 09.02.16)

   
 Р.3 ІНШ. РЕД.     

 

   Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

 

1. Громадянці Децик Ользі Пилипівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 650 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Богдана Хмельницького, 11.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Громадянці Рогожинській Ірині Сергіївні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 726 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Радянської Армії, 28/1.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. У пункті 22 розділу 1 рішення міської ради від 18.06.2015 № 48/25 слово  «Олександровичу» замінити словом «Олексійовичу».

(Підстава: уточнення  по батькові заявника – Ткач Юрій Олексійович)

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

4. Громадянці Вакуліній Людмилі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Новобудівній, 87/б.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

5. Громадянину Дрозду Олегу Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 382 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Братській, 53/1.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

6.  Громадянці Усаченко Інні Вадимівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною  площею 339 кв.м, з метою передачі у власність для  ведення садівництва на ділянці № 95 у складі СТ «Культурний сад».

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

7. Громадянці Калініній Людмилі Анатоліївні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Новобудівній, 87/а.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

8. Громадянину Лопасову Сергію Дмитровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 957 кв.м, по межі забудови вулиці, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Генерала Попеля, 40 з урахуванням відновлення меж домоволодіння по межі забудови вулиці відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.06.2015 № 15-2057.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

9. Громадянину Сові Степану Романовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 549 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Станіславського, 126.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

10. Громадянину Бєліку Сергію Валерійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Новобудівній, 89.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

11. Пункт  27 розділу  І  рішення міської ради від  18.06.2015  № 48/25: “27. Громадянці Назаровій Тамарі Данилівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 440 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Осінньому, 7. ” визнати таким, що втратив чинність.

(Підстава – гр. Назаровою Т.Д. надані неправдиві відомості, а саме: наявність співвласника жилого будинку по пров. Осінньому, 7).

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

12.  Громадянці Чепелінській Катерині Григорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1052 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на  25 років земельної ділянки орієнтовною площею 52 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Тернопільській, 35.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

13. Громадянці Куатовій Раузі Тургалієвні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Новобудівній, 87.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

14. Громадянину  Дуднику Євгену Сергійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 700 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Червоносільській, 62.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

15. Громадянці Сухарєвій Олені Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Новобудівній, 89/а.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

16. Громадянці Хижевській Ользі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 655 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Івана Федька, 5.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

17. Громадянину Терлецькому Сергію Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 400 кв.м, із домоволодіння по             вул. Івана Федька, 5, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  з подальшим присвоєнням адреси: вул.  Волгоградська,  5.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

18. Громадянці Платоновій Світлані Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Багрицького,  102.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

19. Громадянам Кучерявенко Наталії Григорівні та Кобі Раїсі Олексіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності  земельної ділянки орієнтовною площею 646 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по              вул. Космонавта Беляєва, 27.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 20 “20. Громадянці Тремасовій Ользі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Липовій.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.06.2015, протокол № 151, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.перенесено на  розгляд чергової сесії міської ради за  пропозицією  депутата Миколаївської міської ради Концевого І.В.

 

21. Громадянці Чередник Олені Володимирівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 475 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пр. Жовтневому, 150.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

22. У пункті 35 розділу І рішення міської ради від 18.06.2015  № 48/25 слово «Лимарській» замінити словом  «Лиманській».

(Підстава – виправлення технічної помилки).

Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.08.2015, протокол № 153, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

23. Громадянину Калашникову Віктору Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності  земельної ділянки орієнтовною загальною площею 625 кв.м, по межі забудови вулиці, з метою надання у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по              вул. Уральській, 2.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.08.2015, протокол № 153, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

24. Громадянці Данилевській Аллі Іванівні виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 500 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Рибній, 42.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.08.2015, протокол № 153, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

25. Громадянину Хорошеву Василю Семеновичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 88 кв.м, за межею забудови, прилеглої до домоволодіння № 59 по вул. Липовій, з метою передачі в оренду, без права забудови, терміном на 25 років для обслуговування  жилого   будинку,  господарських  будівель і споруд  по  вул. Липовій, 59.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 17.08.2015, протокол № 153, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Продовжити термін дії дозволу на виготовлення проекту землеустрою громадянам:

 

1. Продовжити громадянину Бєлову Володимиру Федоровичу дію дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 04.04.2013               № 27/34, на виготовлення проекту землеустрою    щодо   відведення    земельної ділянки орієнтовною площею 350 кв.м у власність, із земель комунальної власності,   для   ведення садівництва на ділянці № 627 у складі СВТ «Зорька» на 6 місяців з дати прийняття  рішення міської ради.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Продовжити громадянці Авраменко Людмилі Борисівні дію дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 28.01.2015  № 45/33, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 715 кв.м, із земель комунальної власності, з                   метою надання у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Торговій, 212-а на                  6 місяців з дати прийняття  рішення міської ради.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Продовжити громадянці Безніцькій Валентині Іванівні дію дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 31.10.2013 № 34/13, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною  площею 1234 кв.м із земель комунальної власності, з метою надання у власність земельної ділянки площею  1000 кв.м  та передачі в оренду строком на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 234 кв.м, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель  і  споруд  по пров. 3 Братському, 9 на 6 місяців з дати прийняття  рішення міської ради.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 12.08.2015, протокол № 152, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

   

 

 

      

Міський голова 

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: