Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

 

09 лютого 2016                                                                              № 3/15

Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою

щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення

змін до рішень міської ради по Корабельному району               

м. Миколаєва

 

         Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

 

1. Громадянці Макаровій Ользі Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 670 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Оранжерейній, 1 з урахуванням відновлення меж домоволодіння по межі забудови вулиці відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 10.08.2015            № 15-2613.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.2015, протокол № 154, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Громадянам Желєзниковій Валентині Вікторівні та Желєзникову Андрію Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності  земельної ділянки орієнтовною загальною площею 500 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  пров. Богдана Хмельницького, 11.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.2015, протокол № 154, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

3. Громадянці Афанасьєвій Владиславі Олегівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 550 кв.м, з метою передачі у власність, без права забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Марії Ульянової, 86.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

3.1. Пункт 39 розділу 1 рішення міської ради від 28.01.2015  № 45/33: “39. Громадянці Афанасьєвій Владиславі Олегівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною загальною площею 550 кв.м, з метою передачі в оренду терміном на 25 років, без права забудови, для обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по                вул. Марії Ульянової, 86 згідно з висновком управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 01.12.2014  № 15-3827.” визнати таким, що втратив чинність.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.2015, протокол № 154, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 4 “4. Громадянину Прилєпіну Сергію Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 845 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Галицинівській, 107.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 31.08.2015, протокол № 154, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.” перенесено на  розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

 

5. Громадянам Сичу Сергію Івановичу та Коліній Тамарі Никифорівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності  земельної ділянки орієнтовною загальною площею 641 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Адмірала Лазарева, 105.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 6 “6. Громадянці Карпенко Аграфені Іванівні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Радянської Армії, 11/2.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.” перенесено на  розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

 

Пункт 7 “7. Громадянці Колесниченко Надії Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Радянської Армії, 14.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.” перенесено на  розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

 

8. Громадянину Стрілецькому Володимиру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 737 кв.м, з метою передачі в оренду терміном на 2 роки для визнання права власності на жилий будинок, господарські будівлі і споруди  по вул.  Академіка Патона, 54/1.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

9. Громадянам Шаматілову Сергію Олександровичу та Шаматіловій Любові Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності  земельної ділянки орієнтовною загальною площею 670 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Квітковій, 40 по межі забудови вулиці відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 20.08.2015  № 15-2779.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

10. Громадянці Савицькій Людмилі Іванівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 284 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Комарова, 5/1.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

11. Громадянину Грищенку Григорію Андрійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 470 кв.м, із домоволодіння по             вул. Остапа Вишні, 95, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  з подальшим присвоєнням адреси: вул. Остапа Вишні, 95/1.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 12 “12.  Громадянину Макоєду Андрію Євгеновичу виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 2072 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на  25 років земельної ділянки орієнтовною площею 1072 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Адмірала Ушакова, 11.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.” перенесено на  розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

 

13. Громадянину Страцинському Вадиму Олександровичу, інваліду І групи, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності, земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 20 кв.м, з метою передачі в оренду терміном на 3 роки для розміщення та обслуговування металевого гаража, без обладнання оглядової ями, поблизу жилих будинків №№ 59, 61 по вул. Вокзальній відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 21.07.2015 № 15-1400.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

14. Громадянину Маханьковському Олександру Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 957 кв.м, у тому числі земельна ділянка № 1 орієнтовною площею 875 кв.м та земельна ділянка № 2 орієнтовною площею 82 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по           вул. Торговій, 127/1 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.09.2015 № 15-2802.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 15 “15. Громадянам Капусткіну Олександру Олександровичу та Шкрудь Тетяні Олексіївні  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1053 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 53 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Торговій, 127 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 17.09.2015 № 15-2801.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.” перенесено на  розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

 

16. Громадянину Юрушеву Петру Гавриловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 575 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Космонавта Волкова, 6.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

Пункт 17 “17. Громадянці Баранюк Марії Стахівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Радянської Армії, 28.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.” перенесено на  розгляд чергової сесії міської ради за пропозицією депутата міської ради Таранової С.В.

 

18. Громадянці Кучер Любові Леонідівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 463 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Станіславського, 121/1.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 05.10.2015, протокол № 155, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

 

2. Внести зміни до рішень міської ради:

 

1. Розділ 3 рішення міської ради від 12.08.2015 № 49/17: «3. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.» викласти в такій редакції: «3. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.».

(Підстава – ст. 22 Закону України «Про землеустрій»).

 

2. Розділ 3 рішення міської ради від 15.09.2015  № 49/41: «3. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.» викласти в такій редакції: «3. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.».

(Підстава – ст. 22 Закону України «Про землеустрій»).

 

3. Зобов'язати замовників надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань містобудування, архітектури і будівництва, регулювання земельних відносин та екології (Концевого), заступника міського голови   Гайдаржи В.В.

 

 

Міський  голова                                                                 О.Ф.Сєнкевич

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: