Мапа порталу

image

УКРАЇНА
 МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
 
РІШЕННЯ
   
від 18 червня 2015м. Миколаїв № 48/25
   
Про надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам та внесення змін до рішень міської ради по Корабельному району                м. Миколаєва (П.22 Р.1 ВН. ЗМІН №49/41 ВІД 15.09.15) (П.27 Р.1 ВТР. ЧИН. №49/41 ВІД 15.09.15) (П.35 Р.І ВН. ЗМІН №49/41 ВІД 15.09.15)
   
П.22 Р.1 ВН. ЗМІН
П.27 Р.1 ВТР. ЧИН.
П.35 Р.І ВН. ЗМІН
     

Розглянувши звернення громадян, наявну земельно-кадастрову інформацію, погодження з постійними комісіями міської ради, керуючись Конституцією України, Земельним кодексом України, Законами України “Про оренду землі”, “Про землеустрій”, “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:

1. Громадянці Бикович Тамарі Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1330 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на               25 років земельної ділянки орієнтовною площею 330 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Ватутіна, 5 з урахуванням організації проїзду відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 20.11.2014 № 15-3663.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

1.1. Пункт 3 розділу І  рішення міської ради від 28.08.2013  №  30/27:   “3. Громадянину Биковичу Олександру Семеновичу для складання проекту землеустрою щодо   відведення    земельних ділянок загальною орієнтовною  площею 1330 кв.м із земель комунальної власності,  з метою надання   у      власність земельної ділянки орієнтовною площею  1000 кв.м  та передачі в оренду строком на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 330 кв.м,  для   обслуговування   жилого  будинку, господарських    будівель і споруд  по вул. Ватутіна, 5.” визнати таким, що втратив чинність.

(Підстава – свідоцтво про смерть гр.  Биковича Олександра Семеновича  серія І-ФП № 188523 від 15.11.2013)

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Громадянці Шевчук Світлані Анатоліївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 743 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Гагаріна, 74.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

3. Громадянину Стародубцеву Миколі Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1240 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 240 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. 4 Прибузькому, 3, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.02.2015 № 15-598.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

4. Громадянину Костюку Ігорю Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 538 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Генерала Цвєтаєва, 18.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

5. Громадянці Личко Тетяні Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Радянської Армії, 10.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.09.2014, протокол № 133, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

6. Громадянам Ганношиній Олександрі Петрівні та Жук Вірі Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності  земельної ділянки орієнтовною загальною площею 530 кв.м, по межі забудови вулиці, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Прибузькій, 112.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 6 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

7. Громадянину Павлінову Юрію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Радянської Армії, 23.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 7 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.09.2014, протокол № 133, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

8. Громадянці Рудніковій Ользі Павлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 661 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Короткому, 23.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 8 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

9. Громадянці Дорошенко Ганні Дмитрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Радянської Армії, 5/2.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 9 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.09.2014, протокол № 133, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

10. Громадянці Келарєвій Олександрі Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 512 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Танкістів, 19.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 10 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

11. Громадянці Агішевій Нелі Іллівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 519 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Вільному, 15.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 11 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

12. Громадянці Шевченко Наталії Сергіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 840 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Бригадній, 47 з урахуванням відновлення меж домоволодіння відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 18.02.2015 № 15-449.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 12 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

13. Громадянці Бабіч Надії Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 612 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Короткому, 21.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 13 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

14. Громадянці Покрачинській Тамарі Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Радянської Армії, 26.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 14 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.09.2014, протокол № 133, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

15. Громадянці Шепель Ларисі Валеріївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 373 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Торговій, 87/1.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 15 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

16. Громадянину Костику Дмитру Анатолійовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності додаткової земельної ділянки орієнтовною площею 102 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Прибузькій, 75.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 16 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

17. Громадянці Проніній Тетяні Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Радянської Армії, 6.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 17 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.09.2014, протокол № 133, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

18. Громадянам Прусаковій Олені Олександрівні та Ісаєву Ігорю Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності  земельної ділянки орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Терешкової, 57.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 18 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.04.2015, протокол № 147, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

19. Громадянину Безушку Артему Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1130 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 130 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Бригадній, 6 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 30.03.2015 № 15-838.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 19 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 06.04.2015, протокол № 147, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

20. Громадянці Комарницькій Аллі Йосипівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Радянської Армії, 20.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 20 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.09.2014, протокол № 133, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

21. Громадянці Мільковській Тетяні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1348 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на 25 років земельної ділянки орієнтовною площею 348 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Марії Ульянової, 106.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 21 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015, протокол № 148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

22. Громадянину Ткачу Юрію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 560 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Латиських Стрільців, 146.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 22 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015, протокол № 148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

23. Громадянину Волкову Андрію Ігоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Радянської Армії, 15.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 23 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.09.2014, протокол № 133, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

24. Громадянці Радіоновій Тетяні Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 38 кв.м, прилеглої до домоволодіння по              вул. Академіка Патона, 67а, з метою передачі в оренду терміном на 25 років для будівництва та обслуговування  жилого   будинку,  господарських  будівель і споруд  по вул. Академіка Патона, 67а.       

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 24 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015, протокол № 148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

5. Громадянину Карапетяну Володимиру Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки  орієнтовною загальною площею 1000 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул.  Радянської Армії, 12/2.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 25 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 22.09.2014, протокол № 133, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

26. Громадянці Маршубі Тетяні Володимирівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 367 кв.м, із домоволодіння по вул. Ватутіна, 30, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Ватутіна, з подальшим присвоєнням адреси. 

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 26 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 20.04.2015, протокол № 148, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

27. Громадянці Назаровій Тамарі Данилівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 440 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Осінньому, 7.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 27 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

28. Громадянину Козиніну Петру Петровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 392 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по пров. Зимовому, 10, відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 25.02.2015         № 15-572.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 28 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

29. Громадянам Пузанкову Володимиру Олександровичу, Пузанкову Олександру Ольгердовичу, Пузанковій Ірині Степанівні, Пузанковій Ганні Олександрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною загальною площею 713 кв.м, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Космонавта Бєляєва, 12.

 Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 29 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

30. Громадянам Саінс Андрію Луісовичу  та  Саінс Любові Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м із земель комунальної власності та за рахунок земельної ділянки, відведеної рішенням міської ради від 22.12.2005  № 40/15,  з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по                вул. Генерала Попеля, 157-а.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 30 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

31. Громадянину Білоніжку Василю Григоровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 755 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Фонтанній, 48.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 31 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

32. Громадянину Осіпцову Миколі Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 710 кв.м, з метою передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Маршала Жукова, 85.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 32 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

33. Громадянину Радутному Анатолію Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 500 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по пров. Молодіжному, 17.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 33 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

34. Громадянину Шарабріну Михайлу Олександровичу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Лесі Українки, 17.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 34 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

35. Громадянці Покрас Світлані Михайлівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 1100 кв.м, з метою надання у власність земельної ділянки площею 1000 кв.м та передачі в оренду терміном на                25 років земельної ділянки орієнтовною площею 100 кв.м - без права забудови, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лимарській, 41 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 15.04.2015 № 15-1026.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 35 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

36. Громадянам Божинській Тетяні Григорівні та Ковризі Володимиру Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності  земельної ділянки орієнтовною загальною площею 650 кв.м, по межі забудови вулиці, з метою надання у спільну сумісну власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по  вул. Космонавта Волкова, 212 відповідно до висновку управління містобудування та архітектури Миколаївської міської ради від 08.05.2015 № 15-1389.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 36 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

37. Громадянці Бережецькій Олені Едуардівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 630 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Львівській,15.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 37 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

38. Громадянці Нехорош Надії Дмитрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 410 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Остапа Вишні, 1.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 38 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

39. Громадянці Гончаренко Аллі Петрівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 686 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Рибній, 27.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 39 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Продовжити термін дії дозволу на виготовлення проекту землеустрою громадянам:

1. Продовжити громадянці Савенко Тамарі Павлівні дію дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 12.12.2013 № 36/24, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 490 кв.м, із земель комунальної власності, з                   метою надання у власність для обслуговування  жилого  будинку, господарських будівель  і   споруд  по вул. Литовченка, 73 на 6 місяців з дати прийняття  рішення міської ради.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 1 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

2. Продовжити громадянці Бочковській Оксані Анатоліївні дію дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 25.04.2014 № 39/47, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 1000 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Горіховій, поблизу земельної ділянки № 23-а, з подальшим присвоєнням адреси, на 6 місяців з дати прийняття  рішення міської ради.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 2 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

3. Продовжити громадянину Таничу Віталію Валерійовичу дію дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 27.06.2013 № 29/29, зі змінами, внесеними рішенням міської ради від 12.12.2013 № 36/24, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 514 кв.м у власність, із земель комунальної власності, для обслуговування  жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Чернишевського, 9 на 6 місяців з дати прийняття  рішення міської ради.

Площу земельної ділянки уточнити проектом землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Пункт 3 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 30.03.2015, протокол № 146, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

4. Продовжити громадянці Халаім Наталії Юріївні дію дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 27.06.2013 № 29/29, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 700 кв.м із земель комунальної власності, з метою надання у власність для будівництва та обслуговування   жилого  будинку, господарських   будівель  і   споруд  по вул. 6 Ольвійській, 19-а на 6 місяців з дати прийняття  рішення міської ради.

Пункт 4 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

5. Продовжити громадянину Люсіку Сергію Васильовичу дію дозволу, наданого рішенням Миколаївської міської ради від 19.11.2014 № 44/36, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення із земель комунальної власності земельної ділянки орієнтовною площею 485 кв.м, з метою  передачі у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд  по вул. Новорічній, 11 на 6 місяців з дати прийняття  рішення міської ради.

Пункт 5 розглянуто на засіданні постійної комісії міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин від 25.05.2015, протокол № 149, на якому рекомендовано погодити та винести це питання на розгляд міської ради.

3. Зобов'язати замовників протягом шести місяців з дати прийняття цього рішення надати до центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради погоджені проекти землеустрою.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань архітектури, будівництва та регулювання земельних відносин (Дробота), першого заступника міського голови  Андрієнка Ю.Г.

 

 

      

Міський  голова

    Ю.І.Гранатуров
      

image

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: