Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

28 травня 2015                                                                                   № 397

Про внесення змін до рішення

виконкому Миколаївської міської

ради від __________ № ________

«Про надання статусу дитини-

сироти________________,

___________ р.н.»

 

         Розглянувши документи про внесення зміни до рішення виконкому Миколаївської міської ради від _____________ № _______ «Про надання статусу дитини-сироти____________, __________ р.н.», у зв’язку з нововиявленими обставинами, керуючись пп.4 п. «б» ч. 1 ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Внести зміни  до  рішення  виконкому Миколаївської  міської  ради від _______________ № __________ «Про надання статусу дитини-сироти___________ , _____________ р.н.»:

- абзац третій  рішення викласти у такій редакції:

«- відомості про батька дитини записані відповідно до ч. 1 ст. 135 Сімейного кодексу України (витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини    першої статті  135   Сімейного   кодексу   України   від ___________№  _________________)»;

- абзац четвертий рішення викласти у такій редакції:

«- дитину тимчасово влаштовано до комунального закладу «Миколаївський центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Миколаївської обласної ради».

 

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на в.о. начальника служби у справах дітей адміністрації Центрального району Миколаївської ради Дубенську А.Л.

 

Перший заступник

міського голови                                                                  Ю.Г. Андрієнко

 

 


знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: