Мапа порталу

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

06 березня 2015                                                                                     № 152

Про встановлення тарифів на

перевезення населення міськими

підприємствами – перевізниками  

в автобусах, які здійснюють пасажирські

перевезення у м.Миколаєві у режимі

«маршрутного таксі»

 

З метою впорядкування тарифів на перевезення населення міськими підприємствами – перевізниками, а саме: ТОВ «Алан – Техно», ВКФ ТОВ «Гуріг – Сервіс», МПП «ТФТ», ТОВ «Приватавтолюкс», ТОВ «Митап»,          ПП «МІС», ПП «ПиК», ПП «Авто – Віола плюс», ПП «ІВА»,                           ТОВ «Еталонавто», ТОВ «Євротранстехсервіс»  – в автобусах, які здійснюють пасажирські перевезення у режимі «маршрутного таксі» і належать вищезазначеним підприємствам, враховуючи, що відповідно до Методики розрахунків тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, затвердженої наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 № 1175 та Методичних рекомендацій з формування собівартості перевезень (робіт, послуг) на транспорті затверджених наказом Міністерства транспорту України від 05.02.2001  № 65,  перегляд рівня тарифів повинен здійснюватися при зміні вартості палива більш ніж на 10 відсотків; враховуючи значне зростання вартості палива – бензину з 22,00 грн. до 27,00 грн., дизельного палива з 24,00 грн. до 27,00 грн., газу з  10,00 грн. до 15,60 грн., що  може призвести до обурення підприємців, які працюють у сфері пасажирських перевезень та, як наслідок, до страйків та зривів перевезення жителів міста, керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

            1. Незважаючи на представлені підприємствами – перевізниками обґрунтовані економічні розрахунки тарифів на перевезення одного платного пасажира та багажу в м.Миколаєві в розмірі 5,00 грн., беручи до уваги складну економічну та політичну ситуацію в країні, встановити з 07.03.2015 підприємствам – перевізникам: ТОВ «Алан – Техно», ВКФ ТОВ «Гуріг – Сервіс», МПП «ТФТ»,  ТОВ «Приватавтолюкс», ТОВ «Митап», ПП «МІС»,   ПП «ПиК»,  ПП «Авто – Віола плюс», ПП «ІВА», ТОВ «Еталонавто»,            ТОВ «Євротранстехсервіс»  – тарифи на перевезення одного платного пасажира та багажу в залежності від протяжності маршруту та режиму  руху автобуса на основі поданих вищезазначеними підприємствами калькуляційних матеріалів:

 

у режимі руху автобусів «маршрутне таксі»:

- до 10 км – 3,75 грн.;

- до 20 км – 4,00 грн.

 

     2. У зв’язку з тим, що коефіцієнт підсадки пасажирів на міських автобусних маршрутах до мкр.М.Корениха, мкр.В.Корениха та мкр.Матвіївка прирівнюється до приміських маршрутів, встановити з 07.03.2015 тариф на перевезення одного платного пасажира та багажу автобусами, що належать підприємствам – перевізникам ТОВ «Алан – Техно», ТОВ «Євротранстехсервіс» та здійснюють рух:

- до мкр.Матвіївка      – 4,50 грн.

- до мкр.В.Корениха –  4,50 грн.

- до мкр.М.Корениха – 5,50 грн.

            3. У разі зниження вартості палива більш ніж на 10 відсотків переглянути рівень тарифів на перевезення одного платного пасажира та багажу в автобусах, що належать підприємствам – перевізникам, які здійснюють пасажирські перевезення у м.Миколаєві, у режимі «маршрутного таксі».                              

             4. Рішення виконавчого комітету Миколаївської міської ради від 02.12.2014 № 1120 «Про встановлення тарифів на перевезення населення міськими підприємствами – перевізниками в автобусах, які здійснюють рух у режимі «маршрутного таксі» визнати таким, що втратило чинність.

            5.Відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради (Рубан) опублікувати це рішення у ЗМІ.

 

   6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Женжеруху О.Ж.

 

 

Перший заступник

міського голови                                                                          Ю.Г.Андрієнко

  

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: