Мапа порталу

№ 82р від 2014-03-11

Про проведення міської весняноїакції «Свято деревонасадження,санітарного очищення таблагоустрою м. Миколаєва»(ВН. ЗМІН. ТА ДОП. №103Р ВІД 01.04.14)


ВН. ЗМІН. ТА ДОП.
З метою поліпшення санітарного стану та благоустрою м. Миколаєва, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести міську весняну акцію «Свято деревонасадження, санітарного очищення та благоустрою м. Миколаєва» (далі - акція) з 22.03.2014 по 22.04.2014.
2. У рамках весняної акції провести 22.03.2014 та 12.04.2014 суботники з благоустрою, санітарного очищення та висадки зелених насаджень на території міста.
3. Рекомендувати керівникам підприємств, організацій, установ різних форм власності згідно з п. 7 Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві забезпечити повний комплекс робіт на прилеглій та закріпленій території:
- з видалення та вивезення сміття й опалого листя;
- з висадки дерев, кущів на прилеглій території згідно з породним складом та кількістю (за погодженням з управлінням екології та комунального господарства міста департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради).
4. Адміністраціям Миколаївської міської ради (Женжерусі, Рижику, Мовчану, Копійці):
- залучити додатковий транспорт для збирання та вивезення сміття під час проведення акції;
- до 20.03.2014 надати для затвердження до департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради план заходів проведення акції з 22.03.2014 по 22.04.2014 (з датами, переліками вулиць) та звіт про виконання запланованих заходів до 14:00 год. 22.03.2014 та до 14:00 год. 12.04.2014.
5. Департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради сумісно з управлінням містобудування та архітектури Миколаївської міської ради (Бондарем) та управлінням земельних ресурсів Миколаївської міської ради (Морозом) визначити місця висадки зелених насаджень на об’єктах м. Миколаєва згідно із затвердженим генеральним планом м. Миколаєва.
6. Заступнику міського голови Сапожніковій М.О. сумісно з адміністраціями Миколаївської міської ради (Женжерухою, Рижиком, Мовчаном, Копійкою):
- визначити перелік територій закріплених за вищими навчальними закладами, загальноосвітніми школами та іншими навчальними закладами;
- провести необхідну роз’яснювальну роботу по участі в акції і організувати роботи по наведенню порядку на закріплених територіях вищевказаних закладів.
7. Заступнику міського голови Васюкову Р.О. надати доручення підпорядкованим підрозділам щодо:
- наведення порядку на кінцевих зупинках маршруток, зупинках електротранспорту та трамвайних коліях;
- надати пропозиції представникам малого та середнього бізнесу щодо участі в акції.
8. Вивезення сміття здійснювати на полігон твердих побутових відходів у Великій Коренисі.
9. Комунальному підприємству «Миколаївкомунтранс» (Мостовому) у дні проведення суботників в розрізі акції приймання сміття на міському полігоні твердих побутових відходів проводити безоплатно.
10. Відділу юридичного забезпечення та громадських зв’язків департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради (Зайцевій) опублікувати в засобах масової інформації це розпорядження та постійно проводити висвітлення проходження акції.
11. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на директора департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міської ради Волкова І.В.


Секретар міської радиЮ.І. Гранатуров

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: