Мапа порталу

№ 66р від 2011-01-25

Про припинення дії контракту та  призначення керівника комунального підприємства   Мико-лаївської міської ради "Миколаївелектротранс"


У зв’язку із заявою керівника комунального підприємства Миколаївської міської ради "Миколаївелектротранс" Ільницького Віталія Васильовича про звільнення з посади за угодою сторін, заявою Жуменка Василя Васильовича про призначення на посаду керівника комунального підприємства Миколаївської міської ради "Миколаївелектротранс", керуючись п.п.3,4,6 ст.65 Господарського кодексу України, п.10 ч.4 ст.42 Закону України "Про місцеве  самоврядування в Україні":
 
1. Припинити достроково дію контракту від 23.03.10, укладеного з керівником комунального підприємства Миколаївської міської ради "Миколаївелектротранс" Ільницьким Віталієм Васильовичем, та звільнити його з посади 25.01.11 за угодою сторін у порядку  п.1 ст.36 КЗпП України.
      
2.Призначити Жуменка Василя Васильовича керівником комунального підприємства Миколаївської міської ради "Миколаївелектротранс" з 25.01.11 на умовах контракту.
 
3. Управлінню з використання та розвитку комунальної власності міської ради (Болотньому) підготувати проект контракту з керівником комунального підприємства та подати його на підпис.
 
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Васюкова  Р.О.


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: