Мапа порталу

№ 108р від 2011-02-18

Про проведення перерахунку сум, які було нараховано  за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по тарифах з урахуванням податку на додану вартість ТОВ «Намив-1»


Розглянувши пропозиції постійної комісії міської ради з питань економічної політики, планування, бюджету та фінансів (витяг з протоколу від 15.02.11 № 6), керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
 
1. Зобов’язати ТОВ «Намив-1» (Фоміченко) як товариство, яке є виконавцем послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по будинках житлового фонду комунальної власності:
1.1. Забезпечити до 01.05.11 проведення перерахунку сум, які було нараховано за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по тарифах з урахуванням податку на додану вартість, мешканцям будинків комунальної власності, що проживають на територіях, які обслуговуються підприємствами: ТОВ «Намив-1 ЖЕУ-1», ТОВ «Намив-1 ЖЕУ-2», ТОВ «Намив-1 ЖЕУ-3», ТОВ «Намив-1 ЖЕУ-4»,  ТОВ «Намив-1 ЖЕУ-5», ТОВ «Намив-1          ЖЕУ-6».
1.2. У десятиденний термін підготувати та надати до департаменту ЖКГ та відділу цін та цінової політики управління економіки та інвестицій інформацію щодо надлишково нарахованих та отриманих сум по кожному підприємству з урахуванням змін тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затверджених відповідними рішеннями виконкому міської ради, а також  щодо порядку  проведення перерахунку.
2. Заступнику міського голови-директору департаменту ЖКГ Гайдаржи В.В. винести на розгляд конкурсної комісії по проведенню конкурсів з надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у житловому фонді комунальної власності міста питання доцільності укладання з    ТОВ «Намив-1» договору на обслуговування та утримання житлових будинків, споруд та прибудинкових територій комунальної власності в подальшому.
3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови-директора департаменту ЖКГ Гайдаржи В.В.           


Міський головаВ.Д. Чайка

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: