Мапа порталу

№ 107р від 2011-02-18

Про створення міської постійно діючої робочої групи для проведення інвентаризації виявлених газорозподільних мереж та обладнання, господарів яких не визначено, та передачі їх до комунальної власності Миколаївської міської ради з наступною передачею у власність спеціалізованим підприємствам


З метою вирішення питання інвентаризації виявлених газорозподільних мереж та обладнання, господарів яких не визначено, та передачі їх відповідно до чинного законодавства до комунальної власності Миколаївської міської ради з наступною передачею спеціалізованим підприємствам, на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 30.09.09 № 1203-р, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:
 
1. Створити міську постійно діючу робочу групу для проведення інвентаризації виявлених газорозподільних мереж та обладнання, господарів яких не визначено, та передачі їх до комунальної власності Миколаївської міської ради з наступною передачею спеціалізованим підприємствам (далі – робоча група) та затвердити її склад (додається).
 
2. Робочій групі визначити та затвердити порядок проведення інвентаризації недержавних газорозподільних мереж, виявлення газорозподільних мереж, господарів яких не визначено, та передачі їх до комунальної власності Миколаївської міської ради з наступною передачею спеціалізованим підприємствам.
 
3. Засідання робочої групи проводити 1 раз на місяць.
 
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови – директора департаменту ЖКГ Гайдаржи В.В.


Міський головаВ.Д. Чайка


Затверджено
розпорядженням
міського голови
від 18 лютого 2011
№ 107р




СКЛАД
міської постійно діючої робочої групи для проведення інвентаризації виявлених газорозподільних
мереж та обладнання, господарів яких
не визначено, та передачі їх до комунальної власності Миколаївської
міської ради з наступною передачею спеціалізованим підприємствам



Голова робочої групи

 

Гайдаржи

Валентин Васильович

-

заступник міського голови – директор департаменту житлово-комунального господарства

 

Заступник голови робочої групи

 

Палько

Андрій Миколайович

-

начальник управління житлового господарства департаменту ЖКГ

 

Члени робочої групи

 

Джигімон

Сергій Миколайович

-

державний головний газотехнічний інспектор територіального управління Держгірпромнагляду по Миколаївській області (за погодженням)

 

Євтодьєв

Євген Михайлович

-

начальник відділу інженерно-геодезичного забезпечення – головний інженер управління містобудування та архітектури виконкому Миколаївської міської ради

 

Єпіфанова

Надія Іванівна

-

начальник відділу державного нагляду та контролю у сфері ЖКГ Держжитлокомун-інспекції у Миколаївській області (за погодженням)

 

Зєвакіна

Елла Анатоліївна

-

заступник начальника відділу обліку та використання комунального майна управління з використання та розвитку комунальної власності міської ради

 

Клепцов

Юрій Леонідович

-

заступник начальника управління капітального будівництва, реконструкції та ремонту

 

Лайд

Любов Олександрівна

-

головний спеціаліст відділу захисту населення і території управління з питань НС та ЦЗН м. Миколаєва

 

Осецька

Наталія Віталіївна

-

заступник начальника управління комунального господарства департаменту ЖКГ

 

Покотилов

Володимир Антонович

-

головний інженер ПАТ “Миколаївгаз” (за погодженням)

 

 

Сусуловський

Юрій Володимирович

-

начальник відділу обліку, реалізації та розрахунків за газ Миколаївської філії ДК “Газ України” НАК “Нафтогаз України” (за погодженням)

 

Федорчук

Валентина Вікторівна

-

завідувач сектору контролю у сфері державної та комунальної власності Контрольно-ревізійного відділу в м. Миколаєві (за погодженням)

 

Хоменко

Валентина Олексіївна

-

начальник відділу управління державним майном регіонального відділення Фонду державного майна України по Миколаївській області (за погодженням)

 


_____________________________________________________

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: