Мапа порталу

№ 76р від 2011-01-28

Про проведення державного технічного огляду автомототранспорту підприємств, установ, організацій та індивідуальних власниківу м.Миколаєві в 2011 році


З метою перевірки справності автомототранспортних засобів, підвищення рівня технічного стану, уточнення чисельності та належності, запобігання злочинним посяганням на транспортні засоби, відповідно до Постанов Кабінету Міністрів України  від 09.07.08 № 606 "Про затвердження Порядку проведення державного технічного огляду колісних транспортних засобів", від 09.07.08 № 607 «Про затвердження Порядку надання суб'єктам господарювання повноважень на проведення перевірки технічного стану колісних транспортних засобів під час державного технічного огляду», керуючись п.п.19, 20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
 
Рекомендувати ВДАІ з ОАТ м. Миколаєва УДАІ УМВС України в Миколаївській області   спільно з районними військкоматами та громадськими організаціями районів міста провести технічний огляд транспортних засобів юридичних та фізичних власників у встановлені законодавством терміни, починаючи з 15  січня.
Рекомендувати ВДАІ з обслуговування адміністративної території м.Миколаєва УМВС України в Миколаївській області повідомити через засоби масової інформації власників транспортних засобів про строк і місце подання транспортних засобів на технічний огляд.
Власникам транспортних засобів подати автотранспорт на державний технічний огляд у строк і на місце, визначені Державтоінспекцією.
Керівникам автогосподарств, підприємств, закладів та організацій вжити заходів щодо поліпшення технічного стану транспорту та підвищення транспортної дисципліни серед водіїв.
Створити міську комісію по проведенню державного технічного огляду автомототранспорту підприємств, установ, організацій та індивідуальних власників у м.Миколаєві в 2011 році та затвердити її склад (додається).
ВДАІ з ОАТ м. Миколаєва УДАІ УМВС України в Миколаївській області до 15 грудня 2011 року надати інформацію про результати проведення державного технічного огляду до виконкому Миколаївської міської ради.
Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Васюкова Р.О.


Міський головаВ.Д. Чайка


Затверджено
розпорядженням
міського голови
від 28 січня 2011
№ 76р




СКЛАД
міської комісії по проведенню державного технічного огляду автомототранспорту підприємств, установ, організацій та індивідуальних власників у м.Миколаєві в 2011 році



Голова комісії

Васюков                                                      -

Роман Олександрович

заступник міського голови

Заступники голови комісії

Кащенюк                                               -

В’ячеслав Леонідович

начальник відділу пасажирських перевезень, зв’язку та розвитку телекомунікацій

Притуляк                                               -

Петро Олександрович

в.о.начальника ВДАІ з обслуговування адміністративної території м.Миколаєва УДАІ УМВС України в Миколаївській області (за погодженням)

Хижняк                                                  -

Василь Григорович

начальник ВАТІ ВДАІ з обслуговування адміністративної території м.Миколаєва УДАІ УМВС України в Миколаївській області (за погодженням)

Члени комісії

Дельгас                                                  -

Юлія Олександрівна

позаштатний співробітник ДАІ

(за погодженням)

 

Карнаух                                                 -

Руслан Васильович

старший державтоінспектор ВДАІ з обслуговування адміністративної території м.Миколаєва УДАІ УМВС України в Миколаївській області

 (за погодженням)

 

Оженець                                                -

Максим Вікторович

позаштатний співробітник ДАІ

(за погодженням)

 

 

Паладій                                                  -

Олександр Вікторович

старший державтоінспектор ВДАІ з обслуговування адміністративної території м.Миколаєва УДАІ УМВС України в Миколаївській області

 (за погодженням)

 

Подоєнко                                               -

Ірина Володимирівна

позаштатний співробітник ДАІ

(за погодженням)

 

 

Сомов                                                    -

Михайло Юрійович

 

позаштатний співробітник ДАІ

(за погодженням)

Федорченко                                           -

Тамара Станіславівна

позаштатний співробітник ДАІ

(за погодженням)

 

Представники райвійськкоматів (за погодженням)

 


________________________________________

знайшли помилку в тексті?
виділіть мишкою та натисніть: